Videos

Zar 47

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 22.264,00
Merk Zar
Conditie Nieuw
Soort Rib
Lengte 4.86
Vaaruren Nee
Motor max. 115
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder
Meer informatie
Productbeschrijving

Tussen kleine en middelgrote rib's als het gaat om buitenmaten, behoort de ZAR 47 in de laatste categorie als het gaat om leefruimte, vaareigenschappen en comfort.
Vier ruime zitplaatsen (vooruitkijkend) maar zelfs acht personen kunnen mee!
Hij heeft 2 aparte zonnedekken van ongekende afmetingen (voorin bijna zo groot als een 2 persoonsbed!) een brandstoftank van 100 liter (optioneel) en een watertank van 50 liter (optioneel) onder de vloer ingebouwd om geen leefruimte van de passagiers weg te nemen.
Net als de grotere ZAR's heeft ook de ZAR 47 - HYPALON ® - drijvers met 6 luchtkamers en kan worden uitgevoerd met R.V.S. roll-bar, douche, biminitop, en zelfs een complete nautische kampeertent met 2 'kamers'. 6 gemakkelijk toegankelijke bergkasten bieden ruimte aan al uw watersportuitrusting. De ranke lijnen van het uitgebalanceerde design vormen een elegant, praktisch, ruim en vooral solide geheel. Ook de vaareigenschappen zijn ongekend, door de diepe V-kiel neemt de ZAR 47, golven zeer soepel, ook op hoge snelheden. Stilliggend of bij lage snelheid is de stabiliteit verbazingwekkend. De ZAR 47 is de ideale keus voor wie uitstekende vaareigenschappen, comfort, ruimte en solide constructie zoekt, op middelgrote afmetingen.

Extra informatie
Extra informatie
Merk Zar
Conditie Nieuw
Soort Rib
Lengte 4.86
Vaaruren Nee
Motor max. 115
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder