Videos

Zar 57 Welldeck

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 35.730,00
Merk Zar
Conditie Nieuw
Soort Rib
Lengte 5,77
Vaaruren Nee
Motor max. 150 pk
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder
Meer informatie
Productbeschrijving

In 1992 verraste Formenti de RIB wereld met een volledig nieuw RIB-concept: de ZAR 57. Met behoud van de spreekwoordelijke veiligheid, stabiliteit en sportiviteit werd ruimte, praktische indeling en een langere waterlijn toegepast dan tot dan toe voor mogelijk werd gehouden.
In 2007 bracht Formenti alle ervaring in ontwerp en bouw van ZAR modellen samen in de nieuwe ZAR 57 Welldeck.
De ZAR 57 Welldeck overtreft iedere andere RIB als het gaat om de lange waterlijn, het hoge vrijboord en binnenruimte door de ongekende breedte in deze klasse. Toch mag de ZAR 57 Welldeck ook opgeblazen op de trailer worden vervoerd over de weg.
Ook de vaareigenschappen zijn op eenzaam niveau.
De scherpe en diepe V-kiel doorklieft iedere golf soepel en stabiel, het uitgekiende bodem (hull) ontwerp zorgt voor snelle en comfortabele vaareigenschappen.
Niet in de laatste plaats is de ZAR 57 Welldeck de beste keuze als het gaat om een compacte, trailerbare boot die ruimte spaart in uw garage / stalling of in de jachthaven.
Standaard al voorzien van o.a. Royale 160 ltr.brandstoftank, hydraulische besturing, tot groot zonnedek te vormen zitbank achter, bestuurders zitbank met sta / zit positie, zij (berg) vakken in het polyester vrijboord, ankervak met r.v.s. houder in de boeg van de boot en R.V.S. zwemtrap achterop.
Om uw ZAR 57 Welldeck nog completer uit te rusten zijn o.a. de volgende ZAR - opties beschikbaar: R.V.S. roll-bar met navigatie licht en toeter, zonnedek verlengstuk met tafel voor in de boot, elektrisch ankerlier met ketting en dubbele bediening, 12V.koelkast, teakdek in de kuip, zwemplateauverlengstukken met ingebouwde cassettetrap,etc. etc. wij adviseren u graag over de mogelijkheden en toepassing.

Extra informatie
Extra informatie
Merk Zar
Conditie Nieuw
Soort Rib
Lengte 5,77
Vaaruren Nee
Motor max. 150 pk
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder