Videos

Zar 61

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 41.503,00
Merk Zar
Conditie Nieuw
Soort Rib
Lengte 6.07
Vaaruren Nee
Motor 180
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder
Meer informatie
Productbeschrijving

Het uitgebalanceerde lijnenspel en de perfecte verhoudingen van de verschillende materialen maken de ZAR 61 tot een adembenemende schoonheid.
8 a 9 comfortabele zitplaatsen (vooruitkijkend), 10 bergkasten waar uw gehele watersport uitrusting een plaats vindt, 2 dubbele zonnedekken van ongekende afmetingen (zo groot als een 2 pers. bed). De ergonomisch ontworpen stuurconsole biedt veel plaats aan bediening en navigatie apparatuur. Voor de stuurconsole bevindt zich een anatomisch gevormde 2 persoons zitbank, zo comfortabel als in een luxe auto. De bestuurders zitbank is ontworpen om zowel zittend als staand, een optimale positie te vinden.
De ZAR 61 heeft een V-kiel, net zo lang en diep als die van een traditionele rib van 7 meter voor comfortabele, droge vaareigenschappen, zelfs bij zware vaarcondities. Stilliggend of bij lage snelheid is de stabiliteit verbazingwekkend.
De ZAR 61 bewijst de onvergelijkbare kwaliteiten van de gehele ZAR familie en biedt het hoogst mogelijke comfort en beste vaareigenschappen in zijn klasse, het doel van iedere ZAR!

                                   

Extra informatie
Extra informatie
Merk Zar
Conditie Nieuw
Soort Rib
Lengte 6.07
Vaaruren Nee
Motor 180
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder