Videos

Zar 75

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 57.838,00
Merk Zar
Conditie Nieuw
Soort Rib
Lengte 7.42
Vaaruren Nee
Motor max. 300 pk
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder
Meer informatie
Productbeschrijving

Wat valt er na alle superlatieven, nog aan de ZAR 75 toe te voegen?

De bergruimte achterin is bijna zo groot als een slaapkamer en er zijn nog 12 bergkasten waar uw gehele watersportuitrusting een plaats vindt. Ook deze ZAR is een variatie kampioen en heeft 9 comfortabele zitplaatsen (vooruitkijkend) die u in een oogwenk tot groot zonnedek maakt.
Staand of zittend; vaarcomfort is gegarandeerd door een intensieve (ergonomie) studie voor stuur -zitbank en -console. Ontworpen in modules, is het mogelijk de bestuurders zitbank / console, in het midden of aan een kant, in de boot te plaatsen.

Een combinatie van ongebruikelijk veel ruimte met elegante, geavanceerde architectuur. Dat ook deze ZAR, ongekende vaareigenschappen biedt, zal duidelijk zijn, door zijn afmetingen en speciale "onderwaterschip" zelfs imponerend te noemen. De handelbaarheid bij lage snelheid en bij manoeuvres in de haven zijn des te meer verbazingwekkend. Nat worden door -zij-spatwater? Dat gaat niet, om nat te worden zult u een bad moeten nemen met de douche op het zwemplateau!
ZAR 75 "suite"
Ultiem comfort voor 14 personen?
Ingrediënten:
*2 opblaasbare drijvers *2 grote zonnedekken *een keuken * een eetkamer *10 comfortabele zitplaatsen (vooruitkijkend) *oneindig veel bergruimte * overal kussens (gesloten cel - polyurethaan omdat die waterdicht zijn!).
Bereiding:
Verbind de kiel met de drijvers, test en verfijn tot "droom-vaareigenschappen", plaats de eetkamer met U-vorm en uitneembare tafel in het midden achterin de boot, voeg de bestuurderszitbank toe met ingebouwde koelkast/gootsteen en optioneel gasstel. Maak het geheel af met de ergonomisch gevormde stuurconsole met comfortabele 2 zits bank zoals in de ZAR 75, dan nog 12 (!) bergkasten, 2 grote zonnedekken(groter dan menig bed) overige zitplaatsen toevoegen en het geheel afwerken met r.v.s. handgrepen, montage van alle acc. met bouten en moeren (i.p.v. popnagels!) -alleen het beste is goed genoeg.
Serveren met een passende buitenboordmotor ( max. 300 pk!)
BUON APETITO !!

De 75 bestaat uit verschillende modellen:
ZAR 75 met zitbanken/zonnedekken,
ZAR 75 suite met zitbanken/zonnedekken en rondzit met borreltafel achterin
ZAR 75 suite PLUS met zitbanken / zonnedekken / rondzit met borreltafel achterin en een toiletcabine met gootsteentje in de stuurconsole!

Wilt u meer te weten komen over deze boot? Bekijk dan ook onze blog.

Lees meer

Extra informatie
Extra informatie
Merk Zar
Conditie Nieuw
Soort Rib
Lengte 7.42
Vaaruren Nee
Motor max. 300 pk
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder