Videos

Zar 97 Skydeck

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 141.812,00
Merk Zar
Conditie Nieuw
Soort Rib
Lengte 9.7
Vaaruren Nee
Motor max. 600 pk
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder
Meer informatie
Productbeschrijving

Een RIB van 9,70 meter lengte (+ motoren) met ruime cabine met separate toiletruimte en ruim 2 persoonsbed, opbergruimte / kastjes, ledverlichting , een 2de kooi met 2 persoonsbed (!) en natuurlijk de ruime kuip met zit en ligruimte plus de zithoek met tafel achterin.

In Italie wordt de ZAR 97 Skydeck ook wel een "yachtino" genoemd, eigenlijk logisch met zoveel binnen ruimte en comfort maar de vaareigenschappen blijven ZAR !.

Achter het stuur van de ZAR 97 Skydeck neemt u met speels gemak hoge golven en maakt u spectaculaire bochten alsof het de normaalste zaak van de wereld is met een boot van (in totaal) meer dan 10 meter...

Met een maximale motorisering van 2 x 300 pk is een langere tocht over zee geen enkel probleem, zelfs bij ruw weer blijft de ZAR 97 Skydeck volledig controleerbaar.

Eenmaal aangekomen in de haven geniet u van de ruime cabine , de complete keuken met koelkast en gascomfort en de optionele overkapping om zelfs de kuip "bewoonbaar" te maken.

Geen andere RIB combineert zoveel comfort met de extreme vaareigenschappen van het unieke hull design (de diepe V-kiel loopt volledig door naar achter) en zoveel (berg) ruimte.

Extra informatie
Extra informatie
Merk Zar
Conditie Nieuw
Soort Rib
Lengte 9.7
Vaaruren Nee
Motor max. 600 pk
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder