Quicksilver Activ 755 Bowrider

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 44.790,00
Merk Quicksilver
Conditie Nieuw
Soort Speedboot
Lengte 7
Vaaruren 0
Motor 150-300 pk
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder
Meer informatie
Productbeschrijving

De Activ 755 Bowrider is het vlaggenschip van Quicksilver in het Bowrider-assortiment. De sportiever en ruime bowrider combineert comfort met design en prstaties.
Het is een slimme keuze als u familie en vrienden wilt mee nemen voor een dagje genot op het water. De Activ 755 Bowrider biedt ruime zitplaatsen aan 8 pesronen en is geschikt voor Mercury motorconfiguraties van 150 tot 300 pk, zodat u altijd een krachtige en veilige vaart beleeft.

De pilootstoel is een comfortabele kuipstoel met klepsteun en draaibare kop. Daarnaast heeft de Activ 755 Bowrider een dubbele co-pilootsoel waarvan de rugleuning 2 kanten op kan staan om zowel voorwaarts te zitten tijdens het varen als onderdeel van de hoekbank uit te maken. Als je volledig van de zon wilt genieten, kan je de boeg zitting ombouwen tot zonnedek. De ergonomische stuurinrichting heeft een getint windscherm, SmartCraft-instrumentatie en een optionele 9 Simrad GPS / kaartplotter. Verder zit de boot vol met slimme opbergruimten, zodat u uw spullen veilig en droog kunt bewaren.


Extra informatie
Extra informatie
Merk Quicksilver
Conditie Nieuw
Soort Speedboot
Lengte 7
Vaaruren 0
Motor 150-300 pk
Bouwjaar 2019
Beschikbaarheid Preorder