Sanden Watersport op Boot Düsseldorf beurs 2023!

SANDEN WATERSPORT HEET U WELKOM OP DE BOOT DÜSSELDORF!

Ervaar ’s werelds grootste beurs voor boten en watersport met Boot Düsseldorf. Met in totaal 9 themawerelden en speciale shows een absolute must voor elke bootliefhebber. Boot Düsseldorf is niet alleen een kwestie van boten kijken. Je neemt als bezoeker deel aan de beurs en kunt dingen écht ervaren. Er is voor ieder wat wils. Van jong tot oud, van beginner tot professional en van vakantieganger tot sportvaarder. Zien wij u van 21 t/m 29 januari op deze geweldige beurs?

SANDEN WATERSPORT OP BOOT DÜSSELDORF

Sanden Watersport showt tijdens Boot Düsseldorf de ZAR IMAGINE 130. DE IMAGINE 130 is het vlaggenschip van de ZAR Formenti-vloot. De boot heeft een exclusieve en sportieve uitstraling met verrassende kleuren. Elke detail van ontwerper Carlos Vidal straalt luxe en elegantie uit. De IMAGINE 130 en Sanden Watersport zijn te vinden in Hal 9 9c03 | 5 E21. Ook is Sanden Watersport aanwezig met Northstar boats. De Northstar boats zijn hoogwaardige RIB’s welke geschikt zijn voor werk en plezier. Deze zijn te vinden in Hal 9 stand A40.

KAARTEN VOOR BOOT DÜSSELDORF.

Kaarten voor de beurs kunt u ook online kopen op www.boot.com. Dat scheelt een paar euro en lange wachttijden voor de kassa’s van het beursgebouw. Een dagkaart kost online €19,-. Vergeet ook niet uw ticket voor het openbaar vervoer direct online te kopen. Zo kunt u uw bezoek aan Boot Düsseldorf eventueel afsluiten met een bezoek aan de Altstadt in Düsseldorf.

Geef een antwoord