Van der Sanden Watersport heet u welkom op de Boot Düsseldorf beurs!

Ervaar ’s werelds grootste beurs voor boten en watersport met Boot Düsseldorf. Bestaande uit in totaal negentien themawerelden en actiegebieden met meer dan 2.000 exposanten.

Boten, zeil- en superjachten zullen u verrassen in hal 1 tot 6 en 15 tot 17, met praktische activiteiten zoals surfen en suppen (beide in hal 8a), duiken (hal 11 en 12), peddelen (hal 14) en zeilen (hal 15). U kunt zich vergapen aan de prachtige jachten en zeilboten. Volgens de organisatie van de beurs zijn er elk jaar weer meer dan 1.500 nieuwe boten te zien. Het is dan ook niet voor niets de grootste beurs van de wereld op het gebied van watersport! Tijdens de eerste avond van Boot Düsseldorf worden ook altijd de European Yacht of the Year Awards uitgereikt. Een prestigieuze prijs die de kwaliteit van of een merk boot onderstreept.

Boot Düsseldorf is een echte aanrader voor de fanatieke watersporter!

Voor de echte waterliefhebber is Boot Düsseldorf dan ook zeker een bezoek waard. Van der Sanden Watersport staat zelf ook op Boot Düsseldorf met o.a. de ZAR Mini en de Zar formenti collectie. Onze uitgebreide collectie van ZAR Mini en ZAR Formenti zijn van hoogwaardige kwaliteit en leveren wij in diverse formaten en versies. Als officiële ZAR Mini en ZAR Formenti importeur zijn wij dan ook gespecialiseerd in dit prachtige Italiaanse merk.

Ervaar ZAR Mini op de Boot Düsseldorf beurs!

ZAR Mini is een Duitse onderneming dat sinds 1979 gespecialiseerd is in het bouwen van aluminium RIB’s en opvouwbare rubberboten. Zij richten zich als één van de wereldleiders op dit gebied op kwaliteit en prachtige designs met klantvriendelijkheid als hoofddoel. Alle ZAR Mini boten zijn van italiaans ontwerp en worden in Duitsland getest voordat ze in productie gaan. Duitse precisie en Italiaanse passie en design maken dat de boten van ZAR Mini erg gewild zijn bij klanten van over de hele wereld.

Een ruime keuze aan ZAR Formenti modellen op de Boot Düsseldorf beurs.

Ruim veertig jaar werkt de Formenti scheepswerf nauwkeurig en met vakmanschap aan zijn luxe RIB boten en yacht tenders. Zij ontwerpen niet zomaar een RIB maar letten op het kleinste details. Alle ZAR modellen staan dan ook bekend om het gebruik van duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit. In combinatie met ZAR Formenti’s spectaculaire design met elegante lijnenspel maakt dat iedere ZAR boot zo herkenbaar is. Dit zorgde dan ook voor een kentering in de bouw van RIB boten. Formenti’s succes en groei is te danken aan het leveren van pure kwaliteit. Van der Sanden Watersport is dan ook trots om als officiële ZAR Mini en ZAR Formenti importeur deze prachtige boten te mogen leveren. Kom anders eens kijken op Boot Düsseldorf of in de showroom bij van der Sanden Watersport te Veldhoven.

Praktische informatie over de Boot Düsseldorf beurs.

De beurs wordt gehouden in de Messe Düsseldorf, in totaal is het complex 100 hectare groot en biedt ruim 22.000 parkeerplaatsen. Verder beschikt de beurs over een eigen U-bahn station. Parkeren is tijdens Boot Düsseldorf mogelijk op P1, P2, en P7. De kosten voor een dag zijn afhankelijk van de plek en liggen tussen de €6,- en €15,- per dag. Komt u met een camper. Parkeer dan bij P1 daar zijn ruime parkeerplekken waarvan er 800 zijn uitgevoerd met een stroomaansluiting. De kosten voor een plek zijn €30,-. Deze kunt u alleen contant bij de automaat betalen. U kunt dan een dag en nacht blijven staan. Op dit parkeerterrein zijn sanitair voorzieningen aanwezig.

Kaarten voor Boot Düsseldorf.

Kaarten voor de beurs kunt u ook online kopen op www.boot.com. Dat scheelt een paar euro en lange wachttijden voor de kassa’s van het beursgebouw. Kaarten kunt u ook bestellen in de online shop van de Messe Düsseldorf: https://www.messe-duesseldorf.com. Een dagkaart kost online €19,- en aan de kassa’s van de beurs €25,-. Met uw toegangskaart kunt u de hele dag gratis reizen met het openbaar vervoer in Düsseldorf. Dus kunt u Boot Düsseldorf eventueel afsluiten met een bezoek aan de Altstadt van Düsseldorf.

Service en flexibiliteit van der Sanden Watersport in Veldhoven.

Door onze uitgebreide voorraad laten wij onze klanten en bezoekers steeds weer versteld staan. Wilt u een boot kopen? Kom dan naar van der Sanden Watersport in Veldhoven. In onze showroom bieden wij een uitgebreide range van meer dan honderd nieuwe en gebruikte, rubber- en polyester boten. Van klein tot groot en van zeer betaalbaar tot uiterst luxueus. Het ligt in onze aard om onze klanten zo veel mogelijk service en flexibiliteit te bieden. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via T: 040-2539063 of mail naar info@sandenwatersport.nl.

Naar website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *