Brig Eagle 6 kopen? Het nieuwste model van 2018!

Bent u op zoek naar een pleziervaartuig en vraagt u zich af of een Brig Eagle 6 bij u past? Dan bent u bij Sanden Waterport aan het goede adres. Dit spectaculaire nieuwe model van het merk Brig, is het nieuwste model van Brig en is pas te koop sinds begin 2018! Wij helpen u graag verder.

De boten die het Oekraïense merk Brig produceert zijn al meer als 25 jaar kwalitatieve ‘super boten’! Dit hebben ze te danken aan de oprichters in 1991. Het team verantwoordelijk voor de techniek bestond uit voormalige luchtvaartingenieurs die de overstap maakte van de bouw van straaljagers naar de bouw van pleziervaartuigen. Hierbij paste ze dezelfde strenge eisen en geavanceerde technologieën toe als bij de bouw van militaire voertuigen. En dit doen ze op de dag van vandaag nog steeds!

Wat kunt u verwachten van de Brig Eagle 6?

De Brig Eagle 6 is een boot die voorzien is van de nieuwste technologieën en nieuwste ideeën van het merk Brig. Omdat deze boot pas net vers uit de fabriek is komen rollen is hij pas leverbaar sinds begin 2018! Dus bent u op zoek een een nieuwe en hypermoderne boot? Dan is dit model zeker een aanrader voor u! Het is een luxe sportieve rib met een royaal zonnedek en sportieve vaareigenschappen. Hij is geschikt voor het hele gezin en tijdens het ontwerp is er vooral gelet op stijl, veiligheid en comfort. Zo zijn er comfortabele zitplaatsen voor 8 passagiers en grote opbergplekken onder elke stoel bieden voldoende opbergruimte voor al uw bagage! Zoals bij de hele Eagle-series, is ook deze boot ontworpen met een diepe ‘V’-scheepsromp. Dit samen met een verlengde waterlijnlengte, extra brede buizen en een vierkante boog zorgt voor een stabiele en droge rit. Zelfs op open zee.

Specificaties van de Brig Eagle 6:

  • De lengte van de boot is 595 cm;
  • De breedte van de boot is 240 cm;
  • Diameter van de drijvers 51 cm;
  • Maximaal aantal passagiers 10;
  • Gewicht 550 kg;
  • Minimaal vermogen 90 pk;
  • Geadviseerd vermogen 135 pk;
  • Maximaal vermogen 150 pk;
  • CE gecertificeerd klasse C design categorie.

De kenmerken van de Brig Eagle 6!

De nieuwe boot van Brig is de Brig Eagle 6. Dit is een boot met een diepe V-scheepsromp dit zorgt voor een goede stroomlijn waardoor de boot met de juiste motor zeer snel kan varen. Verder heeft hij antislip dekoppervlak, veiligheidsgrepen en draaggrepen. Dit zorgt voor extra veiligheid wat ook zeker van groot belang is bij hoge snelheiden op het water! Verder is de deze boot voorzien van diverse opbergkasten, zowel aan de voorzijden van de boot als aan de achterzijden. Ook is deze boot voorzien van een ingebouwde brandstoftank met externe dekvuller. Wilt u de Brig Eagle 6 boot kopen? Dan heeft u ook nog de keuze uit een aantal extra opties. Zo kunt u o.a. kiezen voor een douche met zoet water / spoeling, consolekap, opvouwbare roestvrijstalen ladder, zonnedek kussens van MIRASOL-stof, een verwijderbare tafel en nog veel meer! Dus wilt u een Brig Eagle 6 boot kopen? Kom dan naar Sanden Watersport te Veldhoven wij helpen u graag verder!

Wilt u een Brig Eagle 6 boot kopen?

Wilt u een Brig Eagle 6 boot kopen? Kom dan naar Sanden Watersport! Wij hebben de juiste expertise in huis om u volledig te adviseren bij de keuze naar de meest geschikte rib’srubberboot of watersport accessoires. Kom snel een kijkje nemen op onze website. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan boten in alle soorten en maten en van verschillende hooggekwalificeerde bootmerken. Maar in onze showroom in Veldhoven vindt u nog veel meer! Hier staan ook altijd gedreven vakspecialisten klaar om u te helpen bij uw keuze! Ook hebben we voor elke boot passende buitenboordmotoren. Wij informeren en adviseren u deskundig over de producten voor uw motorboot. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact op nemen of kom langs in onze watersport speciaalzaak. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

Geef een reactie