Welke modellen Corsiva sloepen en Tenders zijn er?

Denkt u na over een Corsiva sloep kopen? Of bent u zich aan het oriënteren op de modellen van dit topmerk voor plezierboten? Dan is het handig om te weten welke exemplaren er zoal verkrijgbaar zijn. Corsiva is namelijk een van de meest populaire merken voor sloepen en tenders voor recreatie onder Nederlandse watersportliefhebbers. Van der Sanden Watersport informeert u graag over de eigenschappen van Corsiva Tender boten en uit welke verschillende modellen ze bestaan.

IS ER EEN VERSCHIL TUSSEN EEN CORSIVA TENDER EN EEN CORSIVA SLOEP?

Om u zoektocht naar de beste Corsiva sloep te vereenvoudigen, leggen we eerst graag uit waarom men dan weer spreekt van Corsiva sloep en vervolgens weer van een Corsiva Tender. Van oudsher valt er een onderscheid te maken tussen een gewone sloep en een tendersloep, maar vanwege het steeds groter wordende aanbod zijn deze termen ook steeds vaker in verschillende combinaties gebruikt. Waar bij een ‘gewone’ sloep vaak de aandacht uit gaat naar het comfort, ligt de focus bij een tender (of tendersloep) vooral op snelheid. Tegenwoordig zijn er meerdere boten die het beste van beide werelden combineren. Zo ook Corsiva, waarbij u met hun Tender modellen zowel geniet van stijlvolle luxe als van krachtige vaarsnelheden.

DE MODELLEN VAN CORSIVA TENDER!

Hoewel Corsiva sloepen dus comfortabel zijn, maar tegelijkertijd ook kunnen worden voorzien van een krachtige motor voor de nodige snelheid, heeft het merk hun klassieke modellen wel in 3 categorieën ingedeeld:

 • Corsiva New Age, de kleinste uitvoering van hun sloepen;
 • Corsiva Classic, sloepen met een traditioneel en meer klassiek uiterlijk;
 • Corsiva Tender, comfortabele én sportieve sloepen die van een krachtige buitenboordmotor kunnen worden voorzien.

Omdat de Corsiva Tender sloepen dus het beste van twee werelden biedt, zijn dit ook veruit de populairste modellen. Bovendien is de afwerking van een Corsiva Tender sloep van hoog niveau. Een strak en sportief design aan de buitenkant en een comfortabele uitvoering en praktische inrichting aan boord. De experts van Van der Sanden Watersport geven de voorkeur aan de tendersloepen van Corsiva en beloven u met deze modellen gegarandeerd sportief en stijlvol vaarplezier van de beste kwaliteit!

WAAROM EEN CORSIVA SLOEP KOPEN?

Corsiva sloepen staan bekend om hun geweldige kwaliteit en stijlvolle design. Ontwikkeld met hoogwaardige technologieën, waarbij tevens gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Corsiva Tenders en sloepen hebben een uitstekend en zeer stabiel drijfvermogen, zijn voorzien van een exclusief uiterlijk en worden dankzij innovatieve oplossingen altijd zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Niet voor niets dat Corsiva een van de meest populaire merken voor recreatieboten is op de vele prachtige Nederlandse binnenwateren. Verkrijgbaar in diverse afmetingen, waarbij het modelnummer staat voor de totale bootlengte in centimeters, bestaat het assortiment uit:

 • Corsiva Tender 475;
 • Corsiva Tender 500;
 • Corsiva Tender 520;
 • Corsiva Tender 565;
 • Corsiva Tender 570;
 • Corsiva Tender 595;
 • Corsiva Tender 690;
 • Corsiva Tender 700.

Welk model past bij u? Het is in ieder geval goed om te weten dat bij alle uitvoeringen de standaardmotor kan worden opgehoogd voor krachtigere resultaten. Dit maakt alle Corsiva tendersloepen geschikt voor een lekker relaxt vaartochtje met vrienden of familie, maar ook voor veel soorten watersportplezier zoals waterskiën. Let wel, hoe hoger het modelnummer, hoe meer opties voor luxe persoonlijke aanvullingen u heeft!

UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN VOOR EEN CORSIVA TENDER OP MAAT!

Welke Corsiva sloep is voor mij geschikt? Vanaf de Corsiva 500 Tender is het mogelijk de standaarduitvoering te personaliseren met verschillende aanvullingen. Met het samenstellen van een Corsiva Tender op maat heeft u eindelijk uw eigen droomboot. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende gelcoatkleuren, voor zowel binnen- als buitenkant van de boot. Maar ook voor de bekleding heeft u meerdere keuzes. Afhankelijk van het formaat Corsiva, kunt u kiezen voor toevoegingen als:

 • Teakline Fin teak op kuipvloer;
 • Zwemplateau;
 • Exclusive package (zonendek + tafel);
 • Gewatteerde kussenset blokprofiel;
 • Hoes voor buiskap;
 • Blindering buiskap;
 • Kuipverlichting (5x LED lampen);
 • Vlaggenmast RVS;
 • Motorslot.

UW CORSIVA TENDER KOPEN OP MAAT KAN BIJ VAN DER SANDEN WATERSPORT!

Wilt u weten welk model en type motor bij u past? Van der Sanden Watersport is uw Corsiva dealer voor een eerlijk en betrouwbaar advies op maat! Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en horen graag alles over al uw wensen. Samen met u bekijken ze dan alle mogelijkheden voor het samenstellen van uw eigen Corsiva Tender. Van der Sanden Watersport is een authentiek familiebedrijf gevestigd in Veldhoven en staat al meer dan 40 jaar klaar voor watersportliefhebbers in heel Nederland. Bovendien bieden wij, naast een prachtige webshop en showroom, met onze eigen werkplaats ook de mogelijkheid voor een geweldige service op gebied onderhoud en stalling van uw Corsiva boot! Kijk rustig rond op onze webshop, kom eens langs in onze ruime showroom of neem contact met ons op voor een advies op maat!

Naar website

Geef een antwoord