De schoonste buitenboordmotoren ter wereld, de Evinrude E-TEC

Het bedrijf Evinrude is innovatief op meerdere vlakken en maakt zijn motoren met een duidelijke missie. Zo streven de specialisten van Evinrude ernaar om maximale prestaties en vermogen uit haar motoren te halen, maar heeft één doel altijd prioriteit: de schoonste buitenboordmotoren ter wereld ontwikkelen! En dat doen ze dan ook, met de Evinrude E-TEC! Tevens zijn de motoren zeer duurzaam, onderhoudsvriendelijk en robuust. Als officiële Evinrude dealer informeert Van der Sanden Watersport u graag over al deze voordelen en de verschillende verkrijgbare modellen.

Waarom een Evinrude E-TEC buitenboordmotor?

Met het ontwikkelen van hun beroemde E-TEC technologie is Evinrude sinds 2003 in het bezit de schoonste buitenboordmotoren ter wereld. Overigens niet alleen schoon, maar ook nog eens super zuinig. Met een 15% lager brandstofverbruik zal geen enkele concurrent u verder brengen met een volle tank brandstof dan dit Amerikaanse merk. Het verschil zit hem in hun directe inspuiting van het tweetaktsysteem van E-TEC. Directe inspuiting is een brandstoftoevoertechnologie die inmiddels bijna alle grote autofabrikanten in hun motoren toepassen. Het zorgt voor een efficiëntere verbranding in benzinemotoren voor meer vermogen en lager brandstofverbruik, maar ook voor minder uitstoot in het water en de lucht.

Nog meer geweldige extra’s met Evinrude E-TEC G2 buitenboordmotoren!

Ze mogen dan de schoonste zijn, Evinrude slaapt nooit als het gaat om innovatieve ontwikkelingen. Zo ontstond de E-TEC G2, met de gedachte dat het besturen van een boot net zo eenvoudig moet zijn als het besturen van een auto. De stuurbekrachtiging van Evinrude, zorgt met een hydraulische besturing voor probleemloos varen, schone kabeldoorvoer en meer ruimte in de boot. De hydraulische besturing zit standaard op de E-TEC G2, u komt hierbij dus niet voor extra kosten te staan. Alle Evinrude E-TEC G2 motoren zijn speciaal ontworpen om varen gemakkelijk en intuïtief te maken. Het Evinrude Intelligent Piloting System (EIPS) is een reeks geïntegreerde motorfuncties die met name de beginnende schipper meer zelfvertrouwen geeft. De E-TEC G2 buitenboordmotoren produceren minder CO2 dan alle andere 150 pk buitenboordmotoren op de markt. Hoeveel minder? Ongeveer 191% minder dan de concurrent met de op een na laagste score!

Naast sublieme technologie bieden de Evinrude motoren ook veel gebruikersgemak

Met een Evinrude motor heeft u tot wel drie jaar geen onderhoudskosten. U hoeft geen olie te verversen en ook de onderdelen zijn veel minder gevoelig voor slijtage dan andere viertaktmotoren. Binnen 5 minuten bent u met deze buitenboordmotoren winterklaar! Met een Evinrude E-TEC G2 betaalt u overigens ook nog eens veel minder aan de pomp, omdat u 15% minder brandstof verbruikt dan de leidende viertaktmotor. Dat betekent lagere kosten en meer tijd op het water. Tel daar minder uitstoot, minder lawaai en krachtige prestaties bij op, en de keuze voor Evinrude E-TEC is snel gemaakt!

De beste Evinrude E-TEC buitenboordmotor vindt u bij Van der Sanden Watersport!

Wilt u meer informatie over welk type Evinrude E-TEC buitenboordmotor nou echt het beste bij uw boot past? Van der Sanden Watersport is uw watersport speciaalzaak voor een eerlijk en betrouwbaar advies op maat over een geweldige E-TEC motor van Evinrude! Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en horen graag alles over uw type boot, uw vaarcapaciteiten en wat het doel is van uw vaartochten. Samen met u bekijken ze dan alle mogelijkheden en gaan ze op zoek naar de beste buitenboordmotor voor u. Van der Sanden Watersport is een authentiek familiebedrijf gevestigd in Veldhoven en staat al meer dan 40 jaar klaar voor watersportliefhebbers in heel Nederland. Kijk rustig rond op onze webshop, kom eens langs in onze ruime showroom of neem contact met ons op voor een advies op maat!

Naar website

Geef een antwoord