De Gala Viking V500 is ideaal voor lange boottochten!

Bent u op zoek naar een boot waarmee u urenlang van het water kunt genieten? Dan is de Gala Viking V500 voor u de ideale boot! Wij zijn specialisten in de watersport en staan al jaren bekend om ons vakmanschap, het leveren van kwaliteit boten en uitstekende service. Sandenwatersport.nl is de perfecte website voor als u opzoek bent naar een geschikte boot. Ons assortiment is heel divers en bestaat uit zowel nieuwe als tweedehandsboten. Ook bieden we diverse accessoires aan voor onze boten zoals o.a. watersportartikelen, buitenboordmotoren en afdekzeilen. Op deze manier kunt u de veiligheid garanderen en het gebruiksgemak vergroten. Neem contact op met een van onze ervaren verkopers en geniet van het ideale vaartochtje.

De Gala Viking V500 is een nieuw model van het bootmerk Gala. Het merk Gala is opgericht in 2015. Een relatief jong bedrijf, maar met een zeer goede naam en producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo behoren de boten van Gala nu al bij de top van de wereld. Dus wilt u deze boot kopen? Dan bent u gegarandeerd van een boot die voorzien is van een modern design en de laatste technologieën. Wij van Sanden Watersport voorzien u van de beste service!

De Gala Viking V500 is de enige in zijn soort!

Door de perfecte combinatie tussen een scherpe lijn en veel leef- en opbergruimte, is deze boot snel over het water en geschikt voor lange boottochten. Zo is de Gala Viking V500 uniek in zijn soort. Het is het nieuwste model van Gala. De Gala Viking V500 is het begin van een uitgebreide serie nieuwe boten. Oftewel een nieuwe serie cruise ribs van het bootmerk Gala die stuk voor stuk voorzien zijn van een aluminium romp. Doordat deze boot gemaakt is voor een motor tot maximaal 100 pk is deze zeer geschikt voor zware zeecondities. Dus als u kiest voor deze boot dan heeft u een pareltje in handen. Binnenkort een vistochtje met vrienden? Geen enkel probleem! Deze boot is geschikt voor hoge golven, voorzien van veel opbergruimte en tevens biedt hij ook nog eens het ultieme vaarcomfort. Wat wilt u nog meer? Misschien een Gala Viking V500 boot kopen? Kom dan eens langs bij onze showroom te Veldhoven. Hier vertellen we u graag alles over onze prachtige nieuwe Gala boten!

De specificaties van de Gala V500 Viking!

Hieronder vindt u een lijst met de belangrijkste kenmerken van de Gala 500 Viking:

 • De lengte van de boot is 500 cm;
 • De breedte van de boot is 215 cm;
 • Bruikbare binnen lengte 400 cm;
 • Bruikbare binnen breedte 111 cm;
 • Diameter van de drijvers 52 cm;
 • 5 luchtkamers;
 • Maximaal aantal passagiers 9;
 • Gewicht 1100 kg;
 • Geadviseerd vermogen 80 pk;
 • Maximaal vermogen 100 pk;
 • Maximaal te installeren motorgewicht 180 kg.

De Gala Viking V500 heeft unieke opties!

Als u kiest voor de Gala Viking V500 dan heeft u de keuze uit diverse extra opties. U kunt uw boot zo luxe maken als dat u zelf wilt. Zo behoord o.a tot de mogelijkheden dat u kunt kiezen uit meerdere unieke kleuren. Prachtige lakken die speciaal zijn ontwikkeld voor deze serie nieuwe boten. U kunt kussens kiezen die helemaal passen bij de gekozen kleuren van de boot. Zowel in model, materiaal en stof als in kleur en stiksel is veel variatie mogelijk. Kortom; deze boot kunt u helemaal naar uw wensen laten customizen! Hieronder vindt u een overzicht van de diverse mogelijkheden.

 • Originele T-top van Gala;
 • Heavy duty gelaste radarboog met 2 ski ogen;
 • De keuze voor Hypalon;
 • De keuze voor Valmex;
 • Kleur keuze uit de voor geselecteerde kleuren;
 • Of de originele Gala styling.

Uw favoriete boot koopt u online!

Wilt u een Gala Viking V500 boot kopen? Bekijk hem dan snel op onze website! Hier vindt u naast de Gala 500 Viking ook ons uitgebreide assortiment aan andere ribs en rubberbotenOok vindt u hier een uitgebreid overzicht van de merken die wij hanteren. Maar wij zijn er niet alleen voor de meeste geschikte boten! Nee, wij zijn er ook voor al uw watersport accessoires en buitenboordmotoren. Kortom; kom naar Sanden Watersport voor de ruimste keuze aan watersport artikelen! Wij informeren en adviseren u graag deskundig over al onze producten. Evengoed kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw boot. Wij mogen ons namelijk de trotse eigenaar noemen van een compleet ingerichte werkplaats. Hier werken wij uitsluitend met gediplomeerde monteurs die beschikken over veel ervaring. Zij zetten de boten eigenhandig in elkaar, onderhouden ze en voeren waar nodig reparaties uit. Kortom bij Sanden Watersport kunt u terecht voor de aanschaf van een pleziervaartuig, onderhoud en niet te vergeten de schoonmaak er van! Dus zoekt u een boot van een specialist die ook nog eens al uw zorgen uit handen kan nemen? En wilt u de Gala Viking V500 boot kopen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of kom langs in onze watersport speciaalzaak. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

Geef een antwoord