De Grand Golden Line 420 is een boot met ongekende prestaties!

Van der Sanden Watersport is verheugd om u een bijzondere boot van het merk Grand te mogen presenteren. Namelijk de Grand Golden Line 420. Dit model is eind 2017 op de markt gekomen en hoort bij de Golden Line-serie van Grand. Het merk Grand opereert al jaren in de top. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat ze een duidelijke missie hebben. Namelijk, de meest innovatieve, best presterende en scherpst geprijsde boten ter wereld ontwikkelen. Hiervoor gebruiken ze al jaren vakmensen die elk detail uitwerken tot een kunstwerk. Als vanzelfsprekend geldt dit natuurlijk ook voor de Grand Golden Line 420! 

Het bootmerk Grand staat er om bekend dat ze niet bezuinigen op kwaliteit en luxe. Tevens zult u bij elke Grand boot een aantal belangrijke kenmerken zien terugkomen. Denk hierbij aan; standaard extra opbergruimte, verstelbare banken en het High Step Hull-ontwerp. Al deze unieke kenmerken komen terug bij de Grand Golden Line 420. Hierdoor is de nieuwe Grand Golden Line 420 een herkenbaar lid uit de GRAND familie. Wilt u een Grand Golden Line 420 kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij laten u graag eens testvaren met deze prachtige boot.

Grand Goldenline 420 beschikt over ongekende perfectie!

De Grand Golden Line 420 is voorzien van een High Step Hull-ontwerp. Dit zorgt voor een uitstekende manoeuvreerbaarheid op het water in combinatie met een dynamische stabiliteit en indrukwekkende snelheidsvermogens. Voor de veiligheid op de boot zijn er leuningen gemonteerd aan de linker- en rechterkant van de ergonomisch ontworpen stoelen en het stuurconsole. Tevens zijn er als extra optie ook roestvrijstalen boeg rails beschikbaar. Zoals bij elk model van de Golden Line-serie, is de Grand Golden Line 420 uitgerust met een uitgebreide lijst aan standaarduitrustingen. Daarnaast is deze boot ook voorzien van diverse accessoires. Waaronder een ingebouwde 55 liter brandstoftank. Dit heeft als voordeel dat u veel meer kilometers kunt afleggen zonder te hoeven tanken. Kortom de Grand Golden Line 420 is bij lage en hoge snelheden zeer makkelijk te besturen en heeft door zijn unieke kernmerken een ideale vaarcomfort voor het hele gezin! U bent gegarandeerd voorzien van vele uren vaarplezier!

Specificaties van de G420:

 • De lengte van de boot is 4,20 m;
 • De breedte van de boot is 2,00 m;
 • Bruikbare binnen lengte 2,90 m;
 • Bruikbare binnen breedte 1,05 m;
 • Diameter van de drijvers 48 cm;
 • 4 luchtkamers;
 • Maximaal aantal passagiers 6;
 • Leeg bootgewicht 255 kg;
 • Maximaal vermogen 60 pk;
 • Maximaal te installeren motorgewicht 120 kg.

Wat maakt de Grand Golden Line 420 uniek!

Ondanks het feit dat de Grand Golden Line 420 (G420) een kortere lengte heeft dan zijn grote broer de Grand Golden Line 480 (G480), hebben beide boten dezelfde passagierscapaciteit. Ook hebben ze allebei een vergelijkbare rompruimte. Dus er is in de nieuwe Grand Golden Line 420 beter omgegaan met de ruimtes om met een kortere lengte toch evenveel rompruimte over te houden ten opzichte van de Grand Golden Line 480. Dit zorgt ervoor dat de G420 echt stukken comfortabeler is. De Grand Golden Line 420 is een zeer ruime en functionele boot met ongekende prestaties en een fris en stijlvol ontwerp. Hoewel de boot eigenlijk ontworpen is als yacht tender, is hij ook zeer geschikt als middenklasse pleziervaartuig waar u prima met 6 personen mee op pad kunt. Kom langs in onze showroom in Veldhoven en we laten u graag meer zien van deze fantastische boot!

Grand Golden Line 420 is er in verschillende uitvoeringen!

 • De Grand Golden Line 420 LF (G420LF) standaard;
 • De Grand Golden Line 420 GLF (G420GLF) – elektrisch pakket. Deze bestaat o.a. uit navigatieverlichting, lenspomp, elektrische claxon, schakelaars, accuschakelaar en complete bedrading.

Al uw favoriete boten bij ons te koop!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van de Grand Golden Line 420 of in een van de andere rubber- of rib boten uit ons assortiment? Kijk dan snel op onze website. Hier vindt u diverse boten in allerlei soorten en maten. Wat voor ons voorop staat is kwaliteit. Daarom verkopen wij uitsluitend boten van hoogwaardige bootmerken. Naast ons uitgebreide assortiment boten hebben wij ook vele watersport accessoires en buitenboordmotoren voor u op voorraad. Graag informeren en adviseren wij u deskundig. Wilt u een Grand Golden Line 420 kopen? Of mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen of langs komen in onze watersport speciaalzaak. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

Geef een antwoord