GRAND RIB boten van Van der Sanden Watersport voor optimale luxe!

GRAND Marine Corporation levert al jaren met succes polyester rib’s van 2,50 m tot 8,50 m. De Golden Line en Silver Line series staan bekend om hun kwaliteit en strakke en sportieve uiterlijk. Tijd doorbrengen op het water met familie en vrienden zorgt voor enkele van de meest plezierige en lonende momenten van ons leven. Elke GRAND-boot is ontworpen en gebouwd om optimale opwinding en het gevoel van luxe, comfort en veiligheid te bieden, waar uw reis u ook heen brengt!

GRAND bouwt al jaren modellen met de hoogste standaarden en is een synoniem geworden voor elegantie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met een onovertroffen toewijding om uitmuntendheid te verzilveren en voldoening te bieden in elk model dat we bouwen, is GRAND de eerste keuze voor het aanbieden van leuke en gedenkwaardige momenten op het water. Of u nu aan het cruisen bent in de buurt van uw plaatselijke meer of een geïsoleerde ankerplaats verkent, onze tevredenheid is wanneer u een rit maakt en dichter in contact komt met uw familie en de wereld om u heen!

Het feit is dat onze interne kwaliteitscontrole de normen van onze concurrenten overtreft, alle GRAND-modellen voldoen aan de vereisten van de internationale norm ISO/ FDIS-6185, de EG-richtlijn voor pleziervaartuigen 94/25/EG van de Europese Gemeenschap en een aantal andere strenge internationale en nationale kwaliteitsnormen. Dit alleen al geeft duidelijk aan dat veiligheid en betrouwbaarheid de drijvende kracht is achter GRAND RIB boten. Maar het zijn u, onze klant, en uw waardevolle feedback die GRAND de reputatie hebben gegeven de nummer één keuze te zijn onder pleziervaartuigen.

GRAND Golden Line

GRAND Golden Line RIBs zijn ontworpen voor klanten die op zoek zijn naar een boot dat straalt een hoge mate van individualiteit, luxe en karakter uit. De serie omvat boten met een lengte van 3,3 m tot 8,5 m. als jij zijn op zoek naar een boot die de Spirit of Discovery personifieert dan onze Golden Line RIBs zullen zeker aan uw wensen voldoen.

Onze Golden Line G850 is het vlaggenschip van de GRAND-vloot. Deze magnifieke Day Cruiser van 8,5 meter combineert prestaties met alle moderne gemakken die horen bij een luxe RIB. De algemene indeling volgt een klassieke lay-out met royale ligweiden zowel op boeg als achtersteven, ergonomisch ontworpen stuur- en passagiersstoel met koellade en ruimte voor een gootsteen en kookplaat. Onze U-vormige stoelen achterin de cockpit bieden gemakkelijk plaats aan zowel vrienden als familie. Het hefluik bij het voorste uiteinde van de stuurconsole biedt via gegoten treden toegang tot het grote compartiment, dat kan herbergen een marine WC. De boot voldoet aan de eisen van CE-categorie B, dus als het water ruw wordt, biedt de robuuste diepe “V” -romp grote stabiliteit. Bij hoge snelheden maakt dit vaartuig zeker indruk met zijn superieure rijdynamiek en precisie behandeling. Met enkele of dubbele motoropties in combinatie met een uitgebreide reeks optionele uitrusting zal de G850 dat doen voldoen aan al uw eisen op het gebied van prestatie, comfort, veiligheid en plezier.

GRAND Silver Line

Klanten wiens primaire behoefte een goede prijs en functionaliteit is, zullen dat wel doen geven de voorkeur aan onze Silver Line-serie. De boten variëren van 2,5 m tot 5,2 m. De meeste modellen zijn verkrijgbaar met optiepakketten, waaronder Base, Sport en Deluxe, dus we hopen dat u precies zult vinden wat u bent op zoek naar in onze Silver Line-serie.

De Silver Line S520 is een van de meest populaire middelgrote ontwerpen van GRAND, dat vanaf het begin is geworden een favoriete familie- en vakantieboot. De belangrijkste punten binnen de ontwerpfilosofie waren het produceren van een praktische, ruime, gemakkelijk te vervoeren en goed uitgeruste boot tegen een zeer scherpe prijs. De extra diepe “V” -romp zorgt ervoor dat de boot gemakkelijk schokkerig kan omgaan binnenwateren en kustwateren. Als u op zoek bent naar een veilige, betrouwbare, ruime en gemakkelijk te vervoeren RIB voor uw gezin vakantie, zoek niet verder – de S520 is precies wat u nodig heeft! De S520 is verkrijgbaar in drie versies:

  • De BASE-versie (S520) – boot met kale kuip geschikt voor maatwerk.
  • De DELUXE-versie (S520L) – boot met de nieuwe (CL-12) DELUXE-stuurconsole met windscherm, leuning, voorstoel en rugleuning met opberg vak plus een dubbele achterbank (SD-15), zachte rugleuning met afsluitbaar opberg vak.
  • De SPORT-versie (S520S) – boot met (CS-03) SPORT-console met windscherm, leuning en stuursysteem.

Sanden Watersport is dealer van GRAND rubberboten voor Midden en Zuid-Nederland. Uw wilt GRAND RIB boten kopen? Wij kunnen u volledig adviseren en ondersteunen bij uw keuze. Bij ons verkopen we verschillende hooggekwalificeerde bootmerken. Dit zijn o.a. Gala, GRAND, Brig, Zar Ribs, Nimarine, Mercury inflatable, Nordkapp, Suzumar, ZAR Formenti en meer.

Van der Sanden Watersport is de verkoper van GRAND rubberboten voor heel Nederland. Dit fantastische merk heeft zich de laatste jaren steeds meer weten te profileren in de Europese markt. Het assortiment is erg veelzijdig en ook de mogelijkheden en verschillende uitvoeringen zijn heel divers. GRAND is een internationaal gerenommeerd merk en staat voor kwaliteit en elegantie. Dit is terug te zien in de perfecte harmonie tussen vorm en kleur. GRAND is een Canadees bedrijf waar innovatie het hoofdingrediënt voor succes is! De perfecte rib voor watersport en pleziervaart!

Officiële importeur zijn van de GRAND RIB’s

Omdat wij een officiële importeur zijn van GRAND RIB boten hebben wij altijd rechtstreeks contact met de leverancier. Dit zorgt voor korte lijntjes en een betere service. Het productieproces voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsstandaarden en hieruit blijkt dat veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk is voor GRAND. U wilt een rubberboot kopen? Kom dan langs bij Van der Sanden Watersport. We zijn gevestigd in Veldhoven maar actief voor klanten uit heel Nederland. Dus of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Heeze, Mierlo, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Zeeland, Friesland of Groningen komt. We assisteren u graag bij het kopen van uw droomboot!

Naar website

Geef een antwoord