Zuiniger, schoner en stiller varen met een Honda buitenboordmotor!

Wie het water op gaat met een buitenboordmotor van Honda geniet niet alleen van vermogen en kwaliteit. Het kwaliteitsmerk uit Japan staat bekend om het ontwikkelen van krachtige motoren die telkens weer zuiniger, stiller en schoner zijn. Wat moet u weten over de verschillende modellen en hoeveel pk’s heeft uw vaartuig nodig? Welke Honda buitenboordmotor past bij u en waaraan moet deze volgens u voldoen? Als officiële Honda Marine dealer kan Van der Sanden Watersport u informeren over de nieuwste buitenboordmotoren.

Waarom een Honda buitenboordmotor kopen?

Honda levert voor iedere water(sport)liefhebber een buitenboordmotor van goede kwaliteit. Of je uit de zeer complete range nu de kleinste, lichte en gemakkelijk te vervoeren 2,3 pk kiest of het paradepaardje van Honda; de krachtige BF250 V6-motor met 250 pk – met de ‘silver bullits’ van Honda koop je ongekende kwaliteit. Zoals gezegd heeft Honda milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De motoren zijn zuiniger, schoner en stiller dan ooit. Een Honda buitenboordmotor kopen komt overigens niet alleen ten goede aan de leefomgeving op het water, maar scheelt ook in uw portemonnee. Als één van de grotere en bekende kwaliteitsmerken weet Honda de kosten altijd opvallend te drukken. Als antwoord op de vraag waarom u een buitenboordmotor van Honda moet kopen: unieke innovaties gecombineerd met strakke, elegante ontwerpen en een altijd geweldige en iconische zilverkleurige afwerking. Ze zijn eerste keuze als het gaat om betrouwbaarheid, zuinigheid en prestaties op elk niveau.

  • Krachtige prestaties in alle klassen;
  • Laag brandstofverbruik;
  • Goede betrouwbaarheid;
  • Innovatieve technologie;
  • Relatief laag geluidsniveau;
  • Milieu- en prijsbewust kwaliteitsmerk;
  • Voor kleine, middelgrote, grote en extra grote boten.

Welke Honda buitenboordmotor past bij u?

Wilt u een Honda buitenboordmotor kopen? Dan is het natuurlijk afhankelijk van uw type vaartuig en de gewenste prestaties welk model u nodig heeft en wat u bij u en uw boot vindt passen.

Licht en draagbaar

Voor de kleine boot of opblaasboot heeft Honda de BF2.3 buitenboordmotor, een licht en draagbaar vermogen voor veel vaarplezier. U zult verrast zijn dat de kleinste Honda zo veel plezier kan geven. De ergonomische draaghendel van de lichte BF2.3 is betrouwbaar en geruisloos dankzij de 4-taktmotor.

Compact en comfortabel

De compacte, draagbare en gebruiksvriendelijke buitenboordmotoren BF4, BF5 en BF6 zitten boordevol met de nieuwste Honda innovaties. Niet alleen slim, maar ook duurzaam. Deze modellen zorgen met een compact, draagbaar vermogen voor een comfortabele tocht en verrassende prestaties. Deze nieuwe 127 cc-motoren zijn opvallend krachtig, stiller dankzij de 4-takttechnologie en zeer betrouwbaar.

Draagbaar vermogen

De BF8 en BF10 staan bekend om hun superieure betrouwbaarheid en zuinigheid, met een responsief vermogen en responsieve prestaties. En dat allemaal in een compact en draagbaar ontwerp. BF8 – BF10 motoren zijn licht en compact en, dankzij hun inklapbare handgrepen, ook heel draagbaar. Ze zijn ideaal voor opblaasboten, rubberboten en roeiboten. Het zijn handige ‘kicker’ motoren voor grotere vissersboten en zeilboten. Als u een opblaasboot, RIB of tender heeft, zijn deze motoren niet alleen makkelijk te vervoeren, maar ook makkelijk te bedienen.

Draagbare paardenkracht

Soepel, krachtig en veel vermogen? Buitenboordmotoren die 15 of 20 pk produceren en toch draagbaar zijn? Dan kiest u voor de Honda BF15 of Honda BF20. Met hun handig geplaatste inklapbare handgrepen zijn ze ideaal voor alle boten die vermogen in klein formaat nodig hebben. Of u hem nu commercieel of recreatief gebruikt, als de 4-takt tot leven komt merkt u hoe stil hij is. En dankzij het exclusieve Honda rubberen bevestigingsmiddel dat trillingen absorbeert, voelt hij ook nog eens heel soepel. Deze krachtige buitenboordmotoren stuwen u en uw passagiers moeiteloos over het water, op weg naar het werk of tijdens het vissen. En daar mag u best een fijn gesprek over hebben.

Het sterke en stille type

De geavanceerde 4-takttechnologie zorgt ervoor dat de Honda BF30 een responsief, soepel en betrouwbaar vermogen levert in een lichtgewicht ontwerp. De 552 cc-driecilindermotor levert eersteklas vermogen voor dagelijkse betrouwbaarheid tijdens vakanties of schip-naar-wal-vervoer. De BF30 levert hoge koppelniveaus, vooral in het middenbereik. Met een trim- en tiltbereik tussen de – 4 en +12 graden krijgt u met de BF30 buitenboordmotor van Honda alle ruimte wanneer u in ondiep water aanmeert.

Driedubbele vuurkracht

De BF40 en BF50 zijn technologisch geavanceerde, lichtgewicht buitenboordmotoren met een uitstekend vermogen-gewichtsverhouding, een krachtige acceleratie en een indrukwekkend efficiënt brandstofverbruik. Of u nu aan het vissen bent of gewoon leuk aan het cruisen bent over het water, deze lichte, compacte 808 cc-driecilindermotoren leveren met een krachtig koppel zeer opwindende prestaties. Met Trolling Control kunnen makkelijk kleine aanpassingen worden gemaakt, omhoog of omlaag, in stappen van 50 toeren per minuut.

Zuinige alleskunner

De BFP60 en BF60 zijn de lichtste en meest compacte motoren in hun klasse. Deze geweldige 4-takt, 998 cc-driecilindermotoren zijn voorzien van briljante innovaties. Met het optionele Trolling Control kunt u kleine snelheidsaanpassingen doen in stappen van 50 toeren per minuut via één simpele handeling. Heel handig als u nauwkeurige controle nodig heeft voor het vissen op zee, op een rivier of op een meer. Het Lean Burn Control ECOmo-systeem past de lucht-brandstofverhouding aan op uw belading en snelheid, zodat u op kruissnelheid minder brandstof verbruikt. De motor is compatibel met NMEA2000®, waardoor het compatibel is met alle andere compatibele elektronische apparatuur – zoals navigatie- en visvindersystemen.

Passie voor kracht

Met een nieuw ontwerp leveren de BF80 en BF100 meer vermogen en een efficiënter brandstofverbruik. Met deze geweldige 4-taktmotoren wacht u een wereld vol avontuur. Deze compacte en krachtige motoren zijn ideaal voor grotere opblaasboten en sportboten. Naast alle genoemde eigenschappen en specificaties van de BF60, zijn deze Honda buitenboordmotoren ook voorzien van waarschuwingssystemen. De systemen bewaken belangrijke motorfuncties, waaronder de motortemperatuur, het olieniveau, de brandstofinspuiting en het opladen. Ook waarschuwen ze de gebruiker van de boot voor een afwijkende werking.

Vier cilinders, één formule

Bij het najagen van de horizon verlangt u natuurlijk een buitenboordmotor die optimale prestaties biedt, voor ultieme gemoedsrust. Of u nu een speedboot hebt of een groter vaartuig, de BF115, BF135 en BF150 zullen een betrouwbaar vermogen leveren, waar u ook gaat. Ook weer voorzien van alle eigenschappen van bovengenoemde motoren, maar weer een stuk krachtiger in prestaties. Alle drie de buitenboordmotoren zijn 2.4 liter PGM-Fi motoren, leverbaar met verschillende paardenkrachtopties voor boten van verschillende afmetingen.

Doelgerichte prestaties

De nieuwe BF175, de BF200, de BF225 en de BF250 combineren de ultieme kracht van onze V6-motoren met onze legendarische betrouwbaarheid en stijl, en werden volledig hertekend op basis van geavanceerde auto- en buitenboordmotortechnologie. U moet alleen maar beslissen waar u naartoe gaat. Met BLAST™ voor een perfecte acceleratie, ECOmo voor meer efficiëntie, VTEC™ voor uitstekende prestaties (alleen BF200 en BF250) en een multifunctionele kleurendisplay. Het iST-regel- en besturingssysteem is beschikbaar op alle V6-modellen en biedt een uitmuntende besturing en een plug-and-play installatie. Het systeem beschikt over een snelle stationaire modus, een sleepbesturing en een motorsnelheid/trim-synchronisatie (tot 4 motoren). Alle motoren die uitgerust zijn met iST, zijn leverbaar met een startbeveiligingssysteem. Dit systeem voorkomt dat de motor gestart wordt zonder de sleutel voor afstandsontsteking van de eigenaar.

De beste Honda buitenboordmotor vindt u bij Van der Sanden Watersport!

Wilt u weten welk type Honda buitenboordmotor bij u past? Van der Sanden Watersport is als officieel Honda Marine dealer uw watersport speciaalzaak voor een eerlijk en betrouwbaar advies op maat! Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en horen graag alles over uw type boot, uw vaarcapaciteiten en wat het doel is van uw vaartochten. Samen met u bekijken ze dan alle mogelijkheden en gaan ze op zoek naar de beste Honda buitenboordmotor voor u. Van der Sanden Watersport is een authentiek familiebedrijf gevestigd in Veldhoven en staat al meer dan 40 jaar klaar voor watersportliefhebbers in heel Nederland. Kijk rustig rond op onze webshop, kom eens langs in onze ruime showroom of neem contact met ons op voor een advies op maat!

Naar website

Geef een antwoord