De gloednieuwe Nordkapp Noblesse 660!

Nieuw, prachtig en van topkwaliteit! Wij hebben het natuurlijk over de Nordkapp Noblesse 660! Het nieuwste pareltje van het botenmerk Nordkapp. Zeer binnenkort is deze boot ook voor u beschikbaar. Want nieuwer als dit model gaat u echt niet vinden. De lancering van deze boot was in 2018 op de Oslo Boat Show “the sea for all”. De nieuwe Noblesse 660 zal vanaf eind september 2018 leverbaar zijn. Dus zoekt u het allernieuwste model van Nordkapp? Een pareltje op het water. Ga dan voor de Nordkapp Noblesse 660! 

Sinds de start van het hooggekwalificeerd botenmerk Nordkapp in 1966 is het merk al eigenzinnig. De visie van het merk Nordkapp is dat de koper echt trots kan zijn op zijn eigen Nordkapp boot. Dit betekent dat de engineers en designers van Nordkapp alleen maar bezig zijn met de kwaliteit van hun boten. Het hoogst haalbare halen. Ze gaan voor absolute kwaliteit, comfort en innovatie. Het bedrijf is al jaren winstgevend en heeft een sterke positie. Dit geeft het bedrijf de mogelijkheid om na te denken over de toekomst en plannen te maken voor de lange termijn. Zo bieden zij hun klanten de zekerheid dat de aankoop van een boot een goede investering is! Dit geldt natuurlijk ook voor hun nieuwste model de Nordkapp Noblesse 660!

Kies voor de Nordkapp Noblesse 660!

Ontwerper Espen Thorup heeft de nieuwste lijn ontworpen voor Nordkapp. De Nordkapp Noblesse 660 is de eerste boot van deze nieuwe lijn. Deze boot vervangt de Nordkapp Noblesse 625. Als u de Nordkapp Noblesse 660 boot ziet zult u waarschijnlijk snel diverse typische details ontdekken. Tevens ziet u bij deze boot ook nieuwe kenmerken. Deze kenmerken geven de indruk dat de boot ontworpen is voor de toekomst. De Nordkapp Noblesse 660 beschikt over een grote cockpit en de cabine heeft toereikend ruimte voor een klein gezin van maximaal 6 personen. De cabine is om te toveren tot comfortabele slaapplaats voor 2 personen. Als u wakker wordt kunt u uitgebreid genieten van een diepe V-bodem voorzien van een boven gemiddelde comfort. Evenals alle modellen van Nordkapp, kunt u ook bij de Nordkapp Noblesse 660 ervoor kiezen dat uw boot wordt geleverd met verschillende extra uitrustingen. Alle uitrustingen die u kiest worden gemonteerd in de fabriek. De reden dat de fabriek alles in eigen beheer wil monteren, is dat ze de kwaliteit willen garanderen. U moet trots kunnen zijn op uw boot en daarvoor gaat Nordkapp tot het uiterste. Uit bemoedigende feedback van klanten die een Nordkapp boot hebben gekocht, komt dit dan ook telkens weer naar voren. De klasse van deze bootmerk is subliem.

Technische gegevens – Nordkapp Noblesse 660!

 • De lengte van de boot is 650 cm;
 • De breedte van de boot is 250 cm;
 • De hoogte van de boot is 170 cm;
 • Maximaal aantal passagiers 6;
 • Het gewicht met motor is 1200 kg;
 • Brandstof tank 195 liter;
 • Water tank 56 liter;
 • Afvalwater tank 40 liter;
 • Geadviseerd vermogen 200 pk;
 • CE gecertificeerd klasse C design categorie;
 • De boot beschikt over een zelfdrainerende kuip.

De nieuwe Nordkapp Noblesse 660!

De nieuwe Nordkapp Noblesse 660 is leverbaar vanaf eind september. Het merk Nordkapp kent een langdurige aantrekkingskracht op sportieve, kwaliteitsbewuste bootliefhebbers. De Nordkapp Noblesse 660 staat voor een ultieme ervaring op het water. Of dit nu is op het IJsselmeer of op zee. Bij de aanschaf van een Nordkapp Noblesse 660 garanderen wij dat u echt een goede boot in handen heeft die ook nog eens is voorzien van de nieuwste snufjes. Het design is hyper modern dus de komende jaren maakt u de blits! Wij kunnen u dit garanderen omdat stuk voor stuk alle boten van het merk Nordkapp voldoen aan hun eigen strenge eisen. Nordkapp wint al jaren diverse design en innovatie prijzen. Het ligt in hun aard om vooraan te lopen op het gebied van markttrends en het verwezenlijken van wensen van de consument. Bent u diegene die een functionele boot wilt waarbij design en sportiviteit centraal staan? Ga dan voor een Nordkapp Noblesse 660!

Wilt u een Nordkapp Noblesse 660 kopen?

Wilt u een Nordkapp Noblesse 660 kopen? Of bent u eventueel geïnteresseerd in een andere serie van Nordkapp? De specialisten van Sanden Watersport informeren en adviseren u graag. Wij willen dat u 100% tevreden bent met de aanschaf van uw droomboot! Wilt u alvast inspiratie opdoen voordat u onze showroom in veldhoven bezoekt? Bekijk dan eens onze website. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan kwaliteit boten van diverse bootmerken. U kunt dan o.a. denken aan NordkappBrigGrandZarZodiac,Quicksilver en Gala. Van al deze merken verkopen wij ribboten, rubberboot of consoleboten-en-speedboten. Naast ons uitgebreide assortiment aan boten vindt u tevens een ruime voorraad aan watersport accessoires en buitenboordmotoren. Kortom: wij hebben alles voor uw boot en zorgen voor een fijne tijd op het water! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of kom langs in onze watersport speciaalzaak. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

 

Geef een antwoord