De geweldige prestaties van de Nordkapp 790 Noblesse!

De opvolger van de populaire 760, de jarenlange marktleider van Nordkapp, is de Nordkapp Noblesse 790. Een vernieuwd sportief design van hoogwaardige kwaliteit, wat dankzij variaties in motorgebruik van 1x200pk tot 2x200pk ook nog eens kan worden voorzien van een ongekend krachtig vermogen. Een zeer complete snelheidsduivel op het water met een geweldig afwerkingsniveau en in het bezig van apparatuur van hoog niveau!

Krachtig, stijlvol, comfortabel en zeer snel!

De Nordkapp 790 Noblesse is 8 meter land en bestaat uit een romp van aluminium gecombineerd met polyester, wat kenmerkend is voor dit topmerk afkomstig uit Noorwegen. De romp is flexibel en biedt een ‘soft drive’. De boot heeft een grote snelheid potentieel en de functionele romp biedt booteigenaren de mogelijkheid om de motoren uit te kiezen 1×200 tot 2×200 pk. Er zijn niet veel boten in dit segment dat deze flexibiliteit geeft wat betreft de keuze van de cilinderinhoud. De Noblesse 790 is bovendien ontwikkeld op hetzelfde moment als de Evinrude G2, de nieuwe generatie motoren. Deze nieuwe combinatie toont duurzame innovatie op alle niveaus.

De Noblesse 790 biedt ruim en comfortabel vaargenot voor het hele gezin

De kuip van de Nordkapp 790 Noblesse is ruim en het ontwerp is duidelijk gericht op socialiteit tijdens het varen. Zo sprint de aanwezige tafel direct in het oog, die zowel in zijn geheel als gedeeltelijk is te gebruiken en efficiënt kan worden opgeborgen. Optimaal genieten dus met de hele familie, maar ook in intiemer gezelschap. De zonnebank is breed en gebruiksvriendelijk. Hier kan men genieten van het heerlijke zonovergoten vaartocht. Het enorme zwemplatform zorgt ervoor dat alle vormen van activiteiten op het water vanuit de boot mogelijk zijn. Dit zwemplateau is tevens handig te gebruiken voor het veilig aan- en afmeren of tijdens het vissen.

Stijlvol en functioneel design met praktische voorzieningen voor alle gemak aan boord

Het dashboard van de Nordkapp Noblesse 790 is aangepast aan hedendaags gebruik, met veel aandacht voor design en technologie. Een goed overzicht van de diverse instrumenten en kaartplotter maakt de vaarervaring tot een prettige beleving. Ook is er een mogelijkheid om het audiosysteem aan te sturen vanaf bijvoorbeeld een iPad. De luifel, de canopy, zorgt ervoor dat de 790 Noblesse ook onderdak biedt indien nodig. Ook deze canopy is ruim, met voldoende stahoogte waarbij de ramen tevens maximaal uitzicht bieden. De cabine is ronduit geniaal! Natuurlijk is er een aangepaste en handige toiletvoorziening aanwezig en is er water onder druk voor kraan- en douchegebruik. Ook spraakmakend zijn de verfijnde details in de cabine waar het ontspannen zitgedeelte in handomdraai kan worden omgetoverd tot een groot en comfortabel bed.

Technische gegevens van de Nordkapp 790 Noblesse

De Noblesse 790 van Nordkapp is het gehele jaar te gebruiken. De romp van deze boot manoeuvreert uitstekend door de golven en geeft dankzij alle voorzieningen bij elk weertype een veilig en eventueel warm en droog gevoel. Om veilig en comfortabel alle seizoenen heerlijk te kunnen varen met de Nordkapp 790 Noblesse, kent de boot dan ook een zeer uitgebreide standaarduitrusting:

 • Draagbare toilet
 • Zwem platform
 • Ruitenwisser
 • Water onder druk, kraan en douche
 • Provisiekast
 • Elektrische bilgepomp
 • Hydraulische besturing
 • Compleet grijze “X-vloer”
 • Cockpit tafel
 • Ligplaats
 • Roestvrij voorruit met leer beklede leuning
 • 12 V stopcontact
 • LED in de kuip
 • LED met het dimmen van de cabine
 • LED op het zwemplatform

Kom de Nordkapp 790 Noblesse eens bewonderen bij Van der Sanden Watersport!

Wilt u een Nordkapp boot kopen? Bij Van der Sanden Watersport bent u gegarandeerd aan het juiste adres. Van der Sanden Watersport is dé Nederlandse importeur van Norkapp boten waarbij u verzekerd bent van kwaliteit en luxe in aanbod en service. Ons assortiment Nordkapp speedboten bestaat uit diversen modellen waardoor er voor ieders wat wils is. Om u van passend advies te voorzien, stelt Van der Sanden Watersport gerichte vragen zodat u uiteindelijk altijd de juiste keuze maakt. Net als uzelf, gaan ook zij voor een model dat helemaal aansluit bij uw wensen en voorkeuren. U kunt hier altijd terecht voor een gedegen advies rondom aankoop, reparatie, onderhoud en winterstalling. Kom de Nordkapp modellen dus een rustig bezichtigen bij Van der Sanden Watersport en laat u verwonderen!

Naar website

Geef een reactie