Ontdek Van der Sanden Watersport!

Van der Sanden Watersport is een echt familiebedrijf dat met meer dan 40 jaar ervaring altijd voor u klaar staat. Het ligt in onze aard om onze klanten zo veel mogelijk service en flexibiliteit te bieden. Geleid door onze passie helpen we iedereen het water op om te genieten van de watersport. In onze showroom bieden wij een uitgebreide range van meer dan honderd nieuwe en gebruikte, rubber- en polyester boten. Van klein tot groot en van zeer betaalbaar tot uiterst luxueus. Wij hebben een ruim assortiment, zeer scherpe prijzen en geven u graag betrouwbaar advies. We bieden u een groot aanbod van hooggekwalificeerde bootmerken waaronder Brig, ZodiacZarZar miniNimarineSuzumarHonwaveGrand ribsGala en nog veel meer. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of kom langs in onze showroom en ervaar ons ruime assortiment, watersportartikelen en bootaccessoires.

Service en diensten die wij bieden!

Naast een uitgebreide assortiment motorboten, watersportartikelen en bootaccessoires van topkwaliteit. Kunt u ook voor service, onderhoud, reparaties en het schoonmaken van uw boot bij ons terecht. Ervaren en gediplomeerde monteurs zorgen voor het efficiënt en doeltreffend opzoeken van storingen en mogelijke mankementen. Om verrassingen te voorkomen adviseren wij onze klanten vóór aanvang van het vaarseizoen tijdig een afspraak te maken zodat u met een gerust hart het water op kunt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u uw boot niet langer dan noodzakelijk kwijt bent. Grote reparaties of vervangingen worden pas na overleg uitgevoerd. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Wij adviseren u ook om zelf uw materiaal regelmatig te checken. Zo kunt u reparaties uitstellen of zelfs voorkomen. U bent bij Sanden Watersport verzekerd van een ruim assortiment boten maar ook voor goed uitgevoerde reparaties, service en cleanen! Zo kunt u maximaal genieten van de tijd die u doorbrengt op het water.

Al uw favoriete boten kunt u ook online bewonderen!

U bent geïnteresseerd in de aanschaf van een rubberboot of pleziervaartuig? Kijk snel op onze website met een uitgebreid assortiment aan boten. Hier vindt u boten in alle soorten en maten en van verschillende hooggekwalificeerde bootmerken. Ook hebben we diverse watersport accessoires en buitenboordmotoren. Wij informeren en adviseren u deskundig over de producten voor uw motorboot. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of kom langs in onze watersport speciaalzaak. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

 

Geef een antwoord