Quicksilver Activ 875 Sundeck is uniek in zijn soort!

U zoekt een snelle consoleboot? Wellicht Is de Quicksilver Activ 875 Sundeck misschien iets voor u? Wij van Sanden Waterport vertellen u graag alles over dit fantastische model van het bootmerk Quicksilver! Quicksilver is het brein achter dit bijzondere design en de maker van de Quicksilver Activ 875 Sundeck. Het bootmerk Quicksilver is een bekende naam in de wereld van de watersport. Zij hebben een indrukwekkend scala aan modellen. Zo hebben ze ruim 30 boten van een uitzonderlijke kwaliteit. Stuk voor stuk zijn ze allemaal even compleet uitgerust en stijlvol, met veel aandacht voor functionaliteit en veiligheid. 

De boten van het merk Quicksilver staan bekend om hun opvallende designs. Zo zijn ze altijd prachtig en modern, maar ook zeker niet te vergeten heel erg praktisch. Op die manier kunt u heerlijk op het water varen en bent u voorzien van alle gemakken en vooral ruimte! De Quicksilver Activ 875 Sundeck tilt de lat naar een nog hoger niveau. Of kunnen we beter zeggen; uitbreiding van de zonnelounge! Deze boot beschikt namelijk over het grootste zonnedek in zijn categorie. Kortom wilt u een Quicksilver Active 875 Sundeck kopen of meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

De Quicksilver Activ 875 Sundeck is multifunctioneel!

Het ontwerp van de Quicksilver Activ 875 Sundeck is uniek door zijn prachtige design en ruimtebeslag. Neem nu als voorbeeld het roer. Door zijn stijlvolle windscherm van glas en stijlvolle dubbele stoel. Wanneer u de stoel naar voren schuift, komt er een kombuis te voorschijn met geïntegreerde spoelbak en snijplank. Deze kombuis os zelfs te bestellen met kachel of grill. Dus ga uw gang en nodig tot maximaal 12 personen uit voor een heerlijke cruise in de zon. Vrienden kunnen zelfs meedoen aan meerdaagse tochten, want de cabine is geschikt voor maar liefste 4 personen. Deze cabine haalt het meeste uit de beschikbare ruimte met een U-vormige lounge die in een handomdraai wordt omgezet tot slaapplaatsen. Naaste het bijzondere ruimtebeslag dat te vinden is in de Quicksilver Activ 875 Sundeck. Is deze consoleboot ook voorzien van een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen. Hierdoor kunt u in alle rust en veiligheid cruisen over de Maas of aan de Franse Rivièra. Tevens kunt u bij de aanschaf van deze consoleboot ook de keuze maken tussen een enkele of een dubbele motor. Dit levert geweldige acceleratie en topsnelheid op, terwijl de Mercury-technologie zorgt voor een veilige en precieze besturing van de boot!

Overzicht van de specificaties:

 • De lengte van de consoleboot is 8,06 m;
 • De breedte van de consoleboot is 3,00 m;
 • Bruikbare binnen lengte 7,99 m;
 • Bruikbare binnen breedte 2,16 m;
 • Diameter van de drijvers 53 cm;
 • Maximaal aantal passagiers 12;
 • Maximale belasting 1590 kg;
 • Maximale inhoud brandstoftank 450 l;
 • Gewicht 2462 kg;
 • Maximaal vermogen 500 pk;
 • Maximaal te installeren motorgewicht 588 kg;
 • CE gecertificeerd klasse C design categorie.

De Quicksilver Activ 875 Sundeck voor meer zon!

Wat de Quicksilver Activ 875 Sundeck nu echt uniek maakt is dat er voor iedereen voldoende zonnedekruimte aanwezig is. Het bovendek verandert snel een eenvoudig in een lounge van 190 x 160 cm met tevens een directe toegang tot het water. Groter als dit gaat u simpelweg niet vinden want dit is het maximaal haalbare voor deze categorie consoleboten. Ondertussen behoudt de cabine alles wat u nodig heeft, denk o.a. aan een toilette en een douche. De gezellige zit- en eethoek met een prachtig uitzicht op het water is uitgerust met een optionele koelkast en magnetron. Kortom, wilt u de Quicksilver Activ 875 Sundeck kopen? Dan heeft u aan ruimte geen gebrek en kiest u voor een veilige, krachtige en zeer luxe boot!

Quicksilver Activ 875 Sundeck kent verschillende uitvoeringen!

 • De Quicksilver Activ 875 Sundeck standaard;
 • Quicksilver Activ 875 Sundeck Smart Edition. Deze versie is voorzien van de extra opties die het meest worden gevraagd door onze klanten. Dit zorgt voor een betere prijs en een kortere levertijd.

De Quicksilver Activ 875 Sundeck koopt u online!

Ziet u uw zelf al heerlijk cruisen op deze boot en wilt u dus de Quicksilver Activ 875 Sundeck kopen? Neem dan eens contact met ons op! Wij van Sanden Watersport hebben een van de de meest complete watersport speciaalzaken van Nederland. U kunt wel stellen dat wij alles hebben voor uw boot! Zo bent u welkom in onze showroom voor een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands boten. Al onze boten zijn stuk voor stuk allemaal van een bootmerk van hoge kwaliteit. U kunt dan o.a. denken aan: Brig, Zar, Grand, Gala, Nordkapp, Zodiac of QuicksilverOok vindt u diverse watersport accessoires en buitenboordmotoren in onze showroom. Naaste de verkoop van diverse artikelen kunt u ook bij ons terecht voor service, onderhoud, reparatie, cleaning en bootstalling! Wij informeren en adviseren u deskundig over al onze producten en diensten. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of kom langs in onze watersport speciaalzaak. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63. Bij ons gaat uw droom in vervulling!

Naar website

Geef een antwoord