Een rubberboot kopen doet u bij dè watersportspecialist!

Sanden watersport is een familiebedrijf dat al meer als 35 jaar actief is binnen de watersport. Onze watersport speciaalzaak in Veldhoven heeft een uitgebreid assortiment. U wilt een rubberboot kopen? Hier hebben wij een ruime voorraad van in onze showroom staan. Door jarenlange ervaring hebben wij veel kennis op gebouwd op het gebied van rubberboten. Wij kunnen u dus volledig adviseren en helpen bij het kopen van een pleziervaartuig. Met ons ruime assortiment nieuwe en gebruikte, rubber en polyester boten, zijn wij een begrip geworden in de watersport.

Rubberboot kopen doet u bij Sanden Watersport! Wij verkopen verschillende hooggekwalificeerde bootmerken. Voorbeelden hier van zijn: Brig, ZodiacZarZar miniNimarineSuzumarHonwaveGrand ribsGala en veel meer. Wij zijn dè dealer voor Midden en Zuid-Nederland en kunnen u volledig adviseren en ondersteunen bij uw keuze. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze watersport speciaalzaak!

Wilt u een rib of rubberboot kopen?

Bent u van plan een rubberboot aan te schaffen? Wij van Sanden Watersport helpen u graag verder! Sanden Watersport beschikt over de grootste collectie boten in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Waaronder rubberboten, rib boten, opblaasboten en meer. Er is bij ons altijd een geschikte rubberboot te koop. Wat is het verschil tussen een rib of een rubberboot? Vaak hebben rubberboten wel een verharde vloer van aluminium, kunststof of houten vloerdelen maar geen verharde onderkant. Dit is bij een rib wel het geval. Een rib is dan ook veel duurzamer en sterker dan een rubberboot. Van de zijkant lijken de boten dus op elkaar, aangezien de tubes niet veel verschillen. Rubberboten staan garant voor vrijheid, sportiviteit en zijn gemakkelijk in gebruik. Kortom, wilt u een rubberboot kopen? Schroom dan niet, en neem direct contact met ons op! We assisteren u graag bij het kopen van uw droomboot!

Waarom een rubberboot kopen bij Sanden Watersport!

Sanden Watersport is dè specialist in de watersport. Door alles in eigen beheer uit te voeren, durven wij te garanderen dat wij optimale kwaliteit leveren! Zo hebben wij een eigen werkplaats waar wij alleen maar met ervaren en gediplomeerde monteurs werken. Hier zetten wij eigenhandig de boten in elkaar, onderhouden we ze en voeren we eventuele reparaties uit. Ook zorgt ons professionele cleaning center ervoor dat uw boot weer tiptop te water kan gaan. Tenslotte zijn wij ook nog een officiële importeur van verschillende hooggekwalificeerde boot merken zo hebben wij altijd rechtstreeks contact met de leverancier. Dit zorgt voor korte lijntjes en een betere service. Wij zitten gevestigd in Veldhoven maar zijn actief voor klanten uit heel Nederland. Dus of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Heeze, Mierlo, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Zeeland, Friesland of Groningen komt. We assisteren u graag bij het kopen van een passende rubberboot!

Al uw favoriete rubberboten online te koop!

U bent geïnteresseerd in de aanschaf van een rubberboot of pleziervaartuig? Kijk snel op onze website met een uitgebreid assortiment aan boten. Hier vindt u boten in alle soorten en maten en van verschillende hooggekwalificeerde bootmerken. Ook hebben we diverse watersport accessoires en buitenboordmotoren. Wij informeren en adviseren u deskundig over de producten voor uw motorboot. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of kom langs in onze watersport speciaalzaak. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

Geef een antwoord