De juiste partner voor onderhoud aan uw rubberboot!

Sanden Watersport is het ideale adres voor onderhoud aan uw rubberboot. Al meer als 35 jaar zijn wij als familiebedrijf van der Sanden Watersport actief in de omgeving Veldhoven met ons bedrijf. Met ons ruime assortiment nieuwe en gebruikte, rubber en polyester boten, zijn wij een begrip geworden in de watersport. Zo merken wij steeds vaker dat klanten uit heel Nederland ons weten te vinden. In onze prachtige speciaalzaak van ruim 750 m2 vind u ons ruime assortiment nieuwe en gebruikte, rubber en polyester boten. Wilt u een rubberboot kopen? Of heeft uw rubberboot onderhoud nodig? Kom dan naar Sanden Watersport! Wij assisteren u graag bij het kopen, onderhouden, repareren en cleanen van uw droomboot!

Heeft uw rubberboot onderhoud nodig?

Sanden Watersport is de specialist op het gebied van reparatie en onderhoud. Van gaten, scheuren, versleten oppervlakten, kapotte ophangingen, tot gelcoat reparaties van rubberboten, wij kunnen alles voor u repareren. Wij onderhouden uw rubberboot professioneel en duurzaam, zodat u weer jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw rubberboot. Wij werken alleen met ervaren en gediplomeerde monteurs en zijn volledig uitgerust om waar mogelijk alle soorten reparaties uit te voeren. Kan ik zelf mijn rubberboot onderhouden? Dit is de vraag die wij regelmatig krijgen. Wij raden dit ten strengste af, en adviseren u om het onderhoud door een vakman uit te laten voeren. Door een aantal zaken goed in de gaten te houden kunt u reparaties uitstellen of zelfs voorkomen. Let o.a. op bij het opbergen van uw rubberboot, dat hij droog is, afgedekt wordt met een kleed of ademend zeil. Probeer buigingen en vouwen te voorkomen. Ook is het van groot belang dat u uw boot regelmatig schoonmaakt. Dit kunt u doen met een milde zeep. In onze speciaalzaak zijn ook schoonmaakproducten verkrijgbaar die speciaal zijn ontwikkeld voor uw rubberboot. Deze middelen beschermen uw boot tegen de invloeden van de zon, houden het materiaal soepel en conserveren tijdens opslag. Dit alles zorgt voor een verlenging van de levensduur van uw rubberboot. Kunnen jullie mij helpen bij rubberboot onderhoud? Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring alles in huis om uw rubberboot goed en duurzaam te onderhouden. Bij Sanden Watersport zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw pleziervaartuig!

Rubberboot onderhoud, cleaning en service!

Van der Sanden Watersport is de meest complete watersport speciaalzaak van Eindhoven en omgeving. We hebben alles voor uw rubberboot! Zo kunt u bij ons terecht voor service, onderhoud, reparaties en cleaning. Doordat wij een officiële importeur zijn diverse hooggekwalificeerde bootmerken hebben wij altijd rechtstreeks contact met de fabriek. Dit zorgt voor korte lijntjes en een betere service. Rubberboot onderhoud kunnen wij uitvoeren bij vele bootmerken o.a. Brig, ZodiacZarZar miniNimarineSuzumarHonwaveGrand ribsGala en nog veel meer. Onze werkplaats en showroom is gevestigd in Veldhoven maar wij zijn actief voor klanten uit heel Nederland. Dus of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Heeze, Mierlo, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Zeeland, Friesland of Groningen komt. Wij assisteren u graag bij de onderhoud en aanschaf van uw rubberboot! Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op of kom langs in onze watersportzaak!

Al uw favoriete rubberboten online te koop!

U bent geïnteresseerd in de aanschaf van een rubberboot of pleziervaartuig? Kijk snel op onze website met een uitgebreid assortiment aan boten. Hier vindt u boten in alle soorten en maten en van verschillende hooggekwalificeerde bootmerken. Ook hebben we diverse watersport accessoires en buitenboordmotoren. Wij informeren en adviseren u deskundig over de producten voor uw motorboot. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of kom langs in onze watersport speciaalzaak. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

Geef een reactie