Een ZAR Mini kopen? De ideale boot voor u met Italiaanse flair!

Bent u op zoek naar een ZAR Mini en wilt u deze bij een erkende watersport speciaalzaak kopen? Dan bent u bij Van der Sanden Watersport aan het juist adres. Als officieel ZAR importeur helpen wij u graag verder om het juiste model te kiezen. Deze boot is een lijn van ZAR Formenti die in 2016 werd geïntroduceerd. Of u nou een boot zoekt voor tijdens uw watersportvakantie of voor een gezellig dagje weg. Voor elke gelegenheid is een ZAR boot geschikt. ZAR staat bekend om zijn stabiele, soepele en zekere vaareigenschappen. ZAR modellen zijn voor introductie uitvoerig getest. De modellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en behouden hun hoge restwaarde. Dus een ZAR boot is een zekerheid, zelf in onzekere tijden!

Wat kan het merk ZAR Formenti mij bieden?

ZAR Formenti is begonnen met het bouwen van hoogwaardige opblaasboten in 1979. De ZAR serie betekende een revolutie in het design van Rib boten. Voorheen waren er geen Rib boten die zoveel binnenruimte en romplengte combineerde met een spectaculair design en elegant lijnenspel. Dit maakt een ZAR zo herkenbaar en stoer! Nog steeds worden alle boten van ZAR met de hand gebouwd. Zij zijn van hoogstaande kwaliteit en er wordt enkel gewerkt met de meest duurzame materialen. ZAR staat bij de meeste bootvaarders bekend als een hoogwaardige boot door de slimme indeling en de beste vaareigenschappen. De ZAR Mini rib van ZAR Formenti heeft een goed uitgedacht design met veel technische snufjes en slimmigheidjes die zijn toegepast in de loop van het 35 jaar bestaan van het merk. De aluminum romp is extra licht, meer solide en beter bestand tegen schade. Omdat de boot een aluminum romp heeft is deze ook nog eens makkelijker te repareren dan bijvoorbeeld een romp gemaakt van fiberglass. De strakke vormen samen met de aluminium romp zorgen ervoor dat de boot beschermt is tegen rotsen en zand. U zult zien dat een dit model meer is dan een kleine boot. Hij is zeer compleet en te verkrijgen in diverse maten en modellen.

Wat is een ZAR Mini?

ZAR Mini is een nieuwe lijn opblaasboten van ZAR Formenti. Dit model is verkrijgbaar in verschillende maten en series. De modellen variëren van 2.40 meter tot 4.80 meter. U heeft dus veel keuzemogelijkheid qua lengte. Alle ZAR mini boten zijn verkrijgbaar in CSM (Hypalon) of PVC doek. Verder zijn alle boten uit te breiden met stuurconsole en zitplaatsen. Door de aluminium romp komt de boot snel van zijn plek, zelfs wanneer deze een kleinere buitenboordmotor heeft. Het maximale motorvermogen is afhankelijk van het model dat u kiest. Door de ruime standaarduitrusting, de extra brede boog en het moderne ontwerp zijn de ZAR Mini boten uniek in zijn soort.

Welke ZAR Mini is geschikt voor u?

ZAR Mini kent verschillende series; RIB, ALU, AIR of FUN. Met bijna 40 modellen heeft u een ruimte keuze. Wanneer u kiest voor een deze RIB kunt u kiezen uit een RIB LITE en een RIB DL. De modellen RIB 10-12 hebben tank waar 24 liter benzine in kan. Bent u op zoek naar een betrouwbare en veilige opblaasboot? Dan is de ZAR Mini ALU serie iets voor u. Of zoekt u een opblaasboot die klein is en makkelijk opvouwbaar? Kijk dan eens naar de ZAR Mini AIR. De ZAR Mini Fun serie is de ideale opblaasboot wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare maar kleine opblaasboot. De vele opties en variaties in de lijn maken ZAR Mini een ideale boot voor booteigenaren die gemak met kwaliteit willen combineren. Dus wilt u een deze boot kopen, dan komt u naar Van der Sanden Watersport. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Een ZAR Mini kopen? Wij helpen u graag bij uw zoektocht!

Wilt u meer informatie? Wij van Sanden Watersport helpen u graag verder met de zoektocht naar uw boot. Wij verkopen boten van populaire merken zoals Nordkapp, Quicksilver, Grand en Brig. Verder kunt u bij ons terecht voor advies over uw aankoop, onderhoud en reparatie en winterstalling van uw boot. Sanden Watersport heeft alles wat u nodig heeft voor uw boot. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Kom dan langs in onze watersport speciaalzaak in Veldhoven. Of neem gerust contact met ons op via 040 – 253 90 63 of via info@sandenwatersport.nl

Naar website

Geef een antwoord