Sting 485 S voor de beginnende en ervaren watersporter!

Bent u een beginnend of ervaren watersporter en verkiest u kwaliteit boven prijs? Dan is de Sting 485 S de ideale consoleboot voor u!  Wij van Van der Sanden Watersport vertellen u graag meer over dit model. Sting is er met de Sting 485 S in geslaagd om een zeer complete boot neer te zetten! Futuristisch design en oerdegelijk. Een plaatje op het water. Deze nieuwe boot van het merk Sting is onlangs gelanceerd, nadat het merk veel verzoeken kreeg om een boot met deze formaten te ontwerpen. Voor deze boot is gekozen om de console naar voren te plaatsen om zo ruimte te maken voor een extra bank achter de bestuurder. Door zijn compacte lengte kan deze prachtige boot zonder problemen worden opgeslagen in uw garage. Ondanks zijn beschaafde formaat voelt deze boot aan als een degelijk vaartuig met goede vaar eigenschappen. Kortom, een compacte boot met grootse prestaties!

 

De Sting 485 S is geschikt voor iedereen!

De Sting 485 S is geschikt voor iedereen! Jong, oud, ervaren of beginner? Het maakt niet uit. Of u nou rustig wilt gaan vissen, wat ruiger wilt gaan watersporten of simpelweg gewoon met uw gezin, familie of vrienden wilt genieten van de rust. Door het brede windscherm bent u goed beschermd tegen het water en de wind. Dus wilt u een Sting 485 S kopen dan krijgt u er zeker geen spijt van! En door het slimme ontwerp is deze compacte boot toch voorzien van veel opbergruimte. Zo zijn er opbergruimtes geplaatst onder het stuurconsole en onder de banken. Deze zijn professioneel weggewerkt en handig in gebruik. De boot is standaard uitgerust met een zwemladder, een zwemplatform, veel opbergruimte, een brandblusser en navigatielichten. De boot is makkelijk te hanteren vanwege het gewicht, de grootte en het motorgedeelte.

Specificaties:

 • Lengte is 4,88 m;
 • Breedte is 2,05 m;
 • Hoogte is 2,35 m;
 • Diepte is 0,60 m;
 • Maximaal aantal passagiers: 5;
 • Aanbevolen vermogen 40-60 pk;
 • Gewicht: 500 kg;
 • Standaard zwemladder;
 • Navigatieverlichting aanwezig;
 • CE categorie: C.

Extra te verkrijgen uitrusting bij de Sting 485 S:

 • Fusion radio;
 • Garmin chartplotter;
 • Laminaatvloer.

Interesse in de Sting 485 S?

Bent u geïnteresseerd in de Sting 485 S? Of wellicht een andere boot van het merk Sting? Wij van Sanden Watersport helpen u graag verder! Wij hebben een ruim assortiment aan merken in ons assortiment, bijvoorbeeld Brig, Zodiac, Zar, Nordkapp of Gala. Naast ons ruime assortiment beschikken wij over de kennis en ervaring om u een passend advies te geven voor de aankoop van een boot. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reparatie en winterstallingen. Van der Sanden Watersport biedt alles wat u nodig heeft voor uw boot. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 040- 253 90 63 of info@sandenwatersport.nl. Wij bedienen klanten door heel Nederland, dus het maakt niet uit of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Mierlo, Heeze, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Zeeland, Amsterdam, Friesland of helemaal uit Groningen komt. Alles wat u nodig heeft voor uw boot is waar wij ons in specialiseren.

Naar website

Geef een antwoord