Voor iedereen is er een Suzuki buitenboordmotor!

Wereldwijd een grote speler en in Nederland al jaren zelfs marktleider op het gebeid van buitenboordmotoren. Dan hebben we het natuurlijk over het topmerk Suzuki! Van de lichtgewicht DF2.5 tot de ingenieuze DF350, Suzuki heeft voor ieder vaartuig en elke bestuurder een uitstekende buitenboordmotor beschikbaar. Als officiële Suzuki Marine dealer informeert Van der Sanden Watersport u graag over de verschillende modellen. Hier leest u alles over de buitenboordmotoren van Suzuki en hoe u een goede keuze maakt uit alle verkrijgbare modellen.

Welke Suzuki buitenboordmotoren zijn er?

Suzuki levert goede kwaliteit motoren in verschillende klasseringen: light & easy, Power Midrange, High Performance, Top Performance en V6 Ultimate Performance. Per categorie, van licht naar zwaar, nemen de krachtige prestaties van de Suzuki buitenboordmotoren toe. Die uitgebreide technologische kennis van de ontwikkelaars resulteert in een brede range viertakt buitenboordmotoren, van 2,5 tot en met 300 pk. Meer dan twintig modellen, voorzien van geavanceerde functies en hoogwaardige technologie, is het merk vooruitstrevend en graag innoverend. Suzuki buitenboordmotoren voor vaartuigen zijn onder andere populair vanwege:

  • Krachtige prestaties;
  • Laag brandstofverbruik;
  • Goede betrouwbaarheid;
  • Innovatieve technologie;
  • Relatief lage geluidsniveau;
  • Algemeen gebruiksgemak.

Welke Suzuki buitenboordmotor past bij u?

Wilt u een Suzuki buitenboordmotor kopen? Dan is het natuurlijk afhankelijk van uw type vaartuig en de gewenste prestaties. Los daarvan valt er per categorie zoals hierboven genoemd nog steeds heel wat te kiezen.

Light & easy

Voor de kleine boot of opblaasboot heeft Suzuki drie lichtgewicht buitenboordmotoren: de DF4A, DF5A en DF6A. Deze draagbare krachtpatsers zijn licht, compact, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. En door hun nieuwe design en kleur zijn deze innovatieve motoren pure eyecatchers op het water.

Power midrange

De Suzuki DF8A en DF9.9A zijn speciaal ontwikkeld voor de Europese markt die vooral vraagt om lichtgewicht buitenboordmotoren die eenvoudig te bedienen en uitzonderlijk zuinig zijn. Met de DF9.9B, DF15A en DF20A behaalde Suzuki wederom een wereldprimeur in deze klasse. Deze Suzuki buitenboordmotoren zijn namelijk uitgerust met elektronische brandstofinjectie, waarvoor bij de handbediende DF15A en DF20A zelfs geen accu meer nodig is!

High performance

Met hun betrouwbaarheid, kracht, zuinigheid en prestaties zijn de DF40A, DF50A, DF60A, en DF60AV geschikt voor elk type boot. Een laag geluidsniveau is van groot belang om op het water maximaal te kunnen genieten. De DF70A, DF90A en DF100B zijn daarom optimaal geïsoleerd. De motoren zijn zelfs zó stil dat ze met een extra startbeveiliging zijn uitgerust – om te voorkomen dat je de motor “start” terwijl hij al draait.

Top performance

De DF115A en DF140A zijn ontzettend veelzijdig en krachtig genoeg om elk type boot probleemloos voort te stuwen. Van plezierboten tot visboten, van polyester boten tot RIB boten. Geschikt voor varen op binnenwateren of op zee. De DF150, DF175 en DF200A zijn voorzien van continue variabele kleptiming, wat zorgt voor een sterk middengebied. Andere geavanceerde eigenschappen zijn het variabele inlaattraject en een 32-bit boordcomputer, die de multipoint sequentiële brandstofinjectie aanstuurt. De DF150AP, DF175AP en DF200AP hebben de kracht en souplesse van een V6-motor, met het gewicht en de compacte afmetingen van een viercilinder motor.

Ultimate performance

De legendarische Suzuki DF250AP en DF300AP leveren met hun indrukwekkende 4.0-liter V6-krachtbron onnavolgbare prestaties en een perfecte controle. Dankzij Suzuki Lean Burn Control en Suzuki O2 Feedback Control zijn de DF250AP en DF300AP de krachtigste, stilste en zuinigste in hun klasse. Tot slot is er de DF350A, het nieuwe vlaggenschip van Suzuki. Met een vermogen van maar liefst 350 pk is deze nieuwe DF350A is de grootste V6 op de markt. Desondanks is de buitenbordmotor licht en efficiënt.

De beste Suzuki buitenboordmotor vindt u bij Van der Sanden Watersport!

Wilt u weten welk type Suzuki buitenboordmotor bij u past? Van der Sanden Watersport is als officieel Suzuki Marine dealer uw watersport speciaalzaak voor een eerlijk en betrouwbaar advies op maat! Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en horen graag alles over uw type boot, uw vaarcapaciteiten en wat het doel is van uw vaartochten. Samen met u bekijken ze dan alle mogelijkheden en gaan ze op zoek naar de beste Suzuki buitenboordmotor voor u. Van der Sanden Watersport is een authentiek familiebedrijf gevestigd in Veldhoven en staat al meer dan 40 jaar klaar voor watersportliefhebbers in heel Nederland. Kijk rustig rond op onze webshop, kom eens langs in onze ruime showroom of neem contact met ons op voor een advies op maat!

Naar website

Geef een antwoord