We zien u graag bij VDS TE WATER!

VDS te water voor een onvergetelijke dag!

Heeft u zin een onvergetelijke dag op het water en wilt u kennis maken met verschillende soorten boten? Kom dan naar VDS te water! Bij deze bent u van harte uitgenodigd om er samen met ons een onvergetelijke dag van te maken, waar we samen veel plezier gaan beleven met een aantal mooie boten

Het is bijna zo ver en we hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar! Schrijf u snel op info@sandenwatersport.nl! Het wordt een gezellig dagje op het water in de jachthaven van Kerkdriel bij Van Gent watersport. Die op deze dag hun jaarlijkse havendag organiseren, met vele activiteiten op en rond het water voor jong en oud. Het doel van deze middag is om de toekomstige watersporter bekend te laten maken met ons uitgebreide assortiment aan boten. Zowel in rubberboten, ribs als console en speedboten. Bent u al in het bezit van een pleziervaartuig? Ook dan is het zeer leuk om deze dag mee te maken! Voor diegene is er de mogelijkheid om eens te proeven aan een ander model of ander soort boot! Kortom wilt u genieten van (hopelijk) het zonnetje, onder het genot van een hapje en een drankje? U bent welkom op:

Zondag 27 mei vanaf 10:00 uur. Locatie: Jachthaven Jos van Gent – Zandstraat 1 – Kerkdriel.

Welke boten kunt u komen bewonderen?

Gala Viking V500

Het merk Gala is opgericht in 2015. De specialisten van Gala werken aan een missie: de meest innovatieve, elegante, en best presterende kwaliteitsboten ter wereld creëren. Dat maken ze inmiddels aardig waar! Als u zich gaat verdiepen in de Gala boten dan zult u een aantal belangrijke kenmerken ontdekken. Zoals standaard extra opbergruimte, verstelbare banken en het high-performance ‘Gala-Jet’ rompontwerp. De Gala Viking V500 is het nieuwe vlaggenschip het merk Gala. Dit model opent een nieuwe uitgebreide serie cruise ribs met aluminium romp. De Gala Viking V500 is 500 cm lang en geschikt voor een motor met een vermogen van maximaal 100 pk. Hierdoor is hij o.a. zeer geschikt voor zware zeecondities en hoge golven. Verder is de boot voorzien van zitplaatsen met opbergruimtes die tevens voorzien zijn van kussens. Ook heeft deze boot een aluminium gelaste stuurconsole. Op het achterdek vind je een ruime zitting met neerklapbare leuning en nog meer opbergruimte. De Gala Viking V500 is dus ideaal voor lange boottochtjes en veel plezier op het water.

Naar Gala Viking V500

 

Gala Viking V580F

Het nieuw internationale merk Gala is opgericht in 2015 door Grand Marine International Inc in Canada. Zij maken, ontwikkelen en produceren een nieuwe generatie ribs met aluminium romp. De belangrijkste kenmerken van het merk Gala zijn o.a. De superieure engineering met een aantal absoluut nieuwe en revolutionaire designs. Het gebruik van vakmanschap en de beste kwaliteit materialen. Een uitzonderlijk hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs. Kortom; de boten van het merk Gala zijn niet de minste! De Viking V580F is een van de nieuwste modellen van Gala. Dit model is zeer geschikt voor zware zeecondities en hoge golven. Met de Gala Viking V580 kunt u zelfs met de ruigste weersomstandigheden het water op! De Gala Viking V580F is speciaal ontworpen om te vissen en heeft meer rangeerruimte dan de meeste andere modellen. De Gala Viking V580 is 580 cm lang en de breedte is 250 cm. Deze boot bied ruimte voor 12 personen en heeft een draagkracht 1500 kg. Kortom dit is een boot voor een gezellig groep vissers om er heelijk op uit te gaan!

NaarDe Gala Viking V580F

 

Brig Eagle 650

Boten van het merk Brig zijn al meer als 25 jaar kwalitatieve krachtpatsers! Dit merk is opgericht door voormalige militairen. Een team van hoogopgeleide luchtvaartingenieurs maakten de overstap van het bouwen van straaljagers naar de bouw van pleziervaartuigen. Hierbij passen ze dezelfde strenge normen en geavanceerde technologieën toe als bij het leger. Met een Brig boot zit je dus gegarandeerd goed als het gaat om kwaliteit en techniek! De Brig Eagle 650 is de rib bij uitstek als u op zoek bent naar een krachtpatser op het water! Op zoek naar een trailerbare rib, die comfort, luxe en kwaliteit biedt, gecombineerd met zeer goede vaareigenschappen! Dan is de Brig Eagle 650 echt iets voor u. Het is een echte eye catcher! Het strakke design valt op en u heeft de mogelijkheid om kleuren geheel naar wens aan te passen. Standaard bij de Brig Eagle 650 zijn de flybridge, luxe sta/zit console, overzichtelijk en hoog dashboard, navigatieverlichting, claxon, automatische Bilgepomp en schakelpaneel. Verder biedt de Brig Eagle 650 nog tal van opties om hem nog completer te maken. Kortom een boot die u helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Kortom dit is een boot om te schitteren op het water.

Naar Brig Eagle 650

 

Brig Eagle 6

De Brig Eagle 6 is het nieuwste model van Brig Eagle. Het is een zeer sportieve rib met een ruim zonnedek en sportieve vaareigenschappen. Daarom is deze boot zeer geschikt voor de watersport en heeft u er jarenlang plezier aan! In deze boot zijn voldoende zitplaatsen voor 8 passagiers. Onder elke zitplaats is er een opbergruimte voor uw bagage. Deze rib heeft de zogeheten V-romp, brede buizen en een vierkante boog. Dit zorgt ervoor dat u altijd stabiel in het water licht en nooit natte voeten krijgt. Deze boot heeft een lengte van 595 cm en breedte van 240 cm. Een absolute aanrader in het segment van de ribs!

Naar Brig Eagle 6

 

Brig Navigator 700 met 250 pk Honda buitenboordmotor

Bij de Brig Navigator 700 draait alles om vrijheid en genieten op het water in stijl op een veilige boot. De Brig Navigator 700 is voorzien van een geweldig platform, geschikt voor alle soorten watersport. Denk o.a. aan wakeboarden, waterskiën, duiken en vissen. Deze boot is voorzien van een 250 pk Honda buitenboordmotor. Met deze motor heeft u het vermogen om de kust te verkennen en toegang te krijgen tot verborgen baaien en geheime stranden. De Brig Navigator 700 is een nieuwe generatie van de zeer succesvolle Falcon-serie. De Brig Navigator 700 is 700 cm lang en beschikt over een aantal slimme ontwikkelingen, zoals een praktisch ontworpen A-frame en romp. Hij is snel en wendbaar en daardoor makkelijk in gebruik. De nieuwe Brig Navigator 700 is een spannende nieuwe ontwikkeling in de watersport!

Naar Brig Navigator 700

 

Quicksilver Activ 555 Open

Het bootmerk Quicksilver is een bekende naam in de wereld van de watersport. Zij hebben een indrukwekkend scala aan modellen. Zo hebben ze meer als 30 boten van topkwaliteit. Allemaal even compleet uitgerust en stijlvol, met veel aandacht voor functionaliteit en veiligheid. De Quicksilver boten staan bekend om hun prachtige designs. Zo zijn ze altijd mooi en modern, maar niet te vergeten ook heel erg praktisch. Zo ook de Quicksilver Activ 555 Open. Met de Quicksilver Activ 555 Open kunt u heerlijk genieten van een uitgebreide lunch op het water zonder dat u plaats te kort komt! Met deze boot kunt u met gerust hart te water gaan, wetende dat dit een veelzijdig, stevig ontworpen boot is. U heeft met de Quicksilver Activ 555 Open tal van bewegingsvrijheid en veiligheidsvoorzieningen waardoor het perfect is met kinderen aan boord. Het ontwerp van de boeg zorgt ervoor dat er voldoende ruimte aan de voorkant met als bonus, ruime diepe zitplaatsen aan de voorkant van de boot. Als u in het water wilt springen zijn er achter 2 zwemplatforms om u op weg te helpen. Met een vaste skihaak of optionele skistok bent u klaar voor een ultieme watersport beleving.

Naar Quickilver Activ 555 Open

 

En er is meer te zien!

Wij hebben naast onze eigen boten ook nog plek voor 10 andere boten. Daarom zullen een aantal van onze klanten ook hun boten tonen. Variërend van kleine ribs tot grote, moderne consoleboten. Het wordt echt een beleving, zowel langs als op het water. Er zijn nog plaatsten beschikbaar dus meldt u aan via info@sandenwatersport.nl of bel: T: 040 – 253 90 63.

Wilt u een boot kopen?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een rubber- of rib boot? Wij  helpen u graag verder! Wij zijn een familiebedrijf dat al meer als 35 jaar iedereen kennis laat maken met de watersport en uiteindelijke elke klant laat genieten van een mooie tijd op het water! Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd in de watersport. Onze expertise ligt vooral bij de verschillende soorten nieuwe en tweedehandse motorboten. In Veldhoven vindt u onze watersportspeciaalzaak. Deze heeft een oppervlakte van ruim 750 m² met een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte, rubber- en polyester boten. Wij verkopen diverse hooggekwalificeerde bootmerken, denk o.a. aan Nordkapp, Brig, Grand, Zar en Gala. Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende merken en eventuele combinaties met diverse buitenboordmotoren. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Geef een reactie