De krachtige buitenboordmotoren van het merk Yamaha!

Wie denkt aan vermogen op het water, denkt aan de kracht van Yamaha buitenboordmotoren. De wereld van het bekende Japanse merk is enorm met verschillende afzonderlijke ondernemingen, maar met name om de motoren van Yamaha kan ook de watersport niet heen. Zeer innovatief op gebied van milieu en geprezen om een betrouwbare, geavanceerde en ongeëvenaarde technologie. En dat alles zonder enige concessies op vermogen en prestaties. Welke Yamaha buitenboordmotor past bij u en waaraan moet deze volgens u voldoen? Als ervaringsdeskundige en passioneel liefhebber van de watersport kan Van der Sanden Watersport u informeren over alle Yamaha buitenboordmotoren.

Waarom een Yamaha buitenboordmotor kopen?

Yamaha levert voor ieder type liefhebber van de watersport een buitenboordmotor van goede kwaliteit. Van de Portables tot Mid range en van de High Power range tot Electric Drive, het assortiment buitenboordmotoren van Yamaha reikt zich tot alle klassen, type gebruikers en natuurlijk tot elke portemonnee. Maar of u nu kiest voor een bescheiden lichtgewicht zoals de Yamaha F40, de extreme krachtpatser van 425 pk of alles wat daartussen valt, ongekende kwaliteit is wat elke motor u gegarandeerd oplevert. Zoals gezegd heeft Yamaha milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De motoren zijn zuiniger, schoner en stiller dan ooit. Een Yamaha buitenboordmotor kopen komt overigens niet alleen ten goede aan de leefomgeving op het water, maar scheelt ook in uw portemonnee. Als één van de grotere en bekende kwaliteitsmerken weet Honda de kosten altijd opvallend te drukken. Als antwoord op de vraag waarom u dus een buitenboordmotor van Yamaha zou moeten kopen? Vanwege de unieke innovatieve technologie gecombineerd met strakke, elegante ontwerpen en een altijd betrouwbare motor van topkwaliteit. Ze zijn eerste keuze als het gaat om betrouwbaarheid, zuinigheid en prestaties op elk niveau.

  • Krachtige prestaties in alle klassen;
  • Laag brandstofverbruik;
  • Goede betrouwbaarheid;
  • Innovatieve technologie;
  • Relatief laag geluidsniveau;
  • Milieu- en prijsbewust kwaliteitsmerk;
  • Voor kleine, middelgrote, grote en extra grote boten.

Welke Yamaha buitenboordmotor past bij u?

Wilt u een Honda buitenboordmotor kopen? Dan is het natuurlijk afhankelijk van uw type vaartuig en de gewenste prestaties welk model u nodig heeft en wat u bij u en uw boot vindt passen.

Portables

Deze populaire draagbare buitenboordmotor met zijn stijlvolle vormgeving is schoon en stil, en biedt tal van gebruiksvriendelijke mogelijkheden. De Yamaha portable buitenboordmotoren zitten boordenvol technologie en hebben alles in zich om veel vermogen, uitstekende vaareigenschappen en een goede wendbaarheid te bieden. Daarnaast zijn deze motoren tussen de 2,5 en 25 pk ook de ideale hulpmotor voor zeiljachtbezitters.

Mid range

De lichtgewicht Mid range Yamaha buitenboordmotoren bieden een onovertroffen veelzijdigheid. Perfect voor de aandrijving van veel verschillende soorten boten die zich lenen voor zowel werk als recreatie en milde watersporters. De Mid range Yamaha buitenboordmotoren, tussende 30pk en 200pk, zijn de lichtste en krachtigste viertaktmotoren in hun klasse. Stijlvol en ook weer boordenvol innovatieve technologie voor schone prestaties tegen een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Gemakkelijk starten dankzij de krachtige zestienkleppen SOHC-motor over elektronische brandstofinspuiting (EFI) en met het unieke PrimeStart systeem van Yamaha. En zoals we tegenwoordig zo’n beetje met alles gewend zijn blijft ook hier compatibiliteit niet uit met de digitale netwerkmeters voor precieze besturing en controle.

Electric Drive

De Electric Drive modellen van Yamaha buitenboordmotoren worden wereldwijd gezien als de meest duurzame, betrouwbare, hardwerkende op de spiegel gemonteerde elektrische motoren. De motoren zijn ook zeer duurzaam dankzij roteren met permanente magneten, slagvaste behuizingen en coatings, en speciale corrosiebestendige aandrijfassen die bij normaal gebruik niet buigen, breken of aangetast worden. Een speciale propeller maximaliseert de stuwkracht en raakt minder snel verstrikt in waterplanten of vuil. Elk 12V- model van Yamaha heeft een verstelbare ophanging en kent een eenvoudige bevestiging, zodat u gewoon kunt inschakelen en snel plezier kunt beleven. De M26 en M20 hebben een stuurhendel, met draaigreep met een kantelhoek tot 45graden, uitschuifbaar tot 15cm en met een comfortabel gevormde handgreep.

High Power Range

De meest vermogende Yamaha buitenboordmotoren zijn stuk voor stuk ongekende pronkstukken. Voor het sensationele V6 vermogen voor offshore avontuur met bakken aan geavanceerde technologie, hoogwaardige innovaties en 100% betrouwbare superkracht moet u bij de High Power range modellen van Yamaha zijn. Van 225pk tot maar liefst 425pk, deze buitenboordmotoren garanderen u van ongekend vermogen en het moeiteloos combineren van een soepele koppel tegen zeer hoge snelheden. Ideaal voor zware boten en RIB’s waarbij u toch nog zeker wil zijn van schone, soepele en stille prestaties tegen een zo laag mogelijk brandstofverbruik.

Laat Van der Sanden Watersport u informeren over Yamaha buitenboordmotoren!

Wilt u weten welk type Yamaha buitenboordmotor bij u past? Van der Sanden Watersport is uw watersport speciaalzaak voor een eerlijk en betrouwbaar advies op maat! Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en horen graag alles over uw type boot, uw vaarcapaciteiten en wat het doel is van uw vaartochten. Samen met u bekijken ze dan alle mogelijkheden en gaan ze op zoek naar de beste Yamaha buitenboordmotor voor u. Van der Sanden Watersport is een authentiek familiebedrijf gevestigd in Veldhoven en staat al meer dan 40 jaar klaar voor watersportliefhebbers in heel Nederland. Kijk rustig rond op onze webshop, kom eens langs in onze ruime showroom of neem contact met ons op voor een advies op maat!

Naar website

Geef een antwoord