Over ons

Van der Sanden Watersport is een echt familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar voor u klaarstaat. Geleid door onze passie helpen we iedereen het water op en te genieten van de watersport. Onze Watersport speciaalzaak is gevestigd in Veldhoven en heeft een oppervlakte van ruim 750 m² met een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte, rubber- en polyester boten.

Van der Sanden Watersport heeft een ruim assortiment, zeer scherpe prijzen en betrouwbaar advies. We bieden u een groot aanbod van merken waaronder Brig, Honda Marine, Mercury Outboards, Nordkapp, Suzuki, Suzumar, Zar Formenti en nog veel meer. Wij informeren en adviseren u deskundig over de producten voor uw motorboot. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of kom langs in onze watersport speciaalzaak.

Werkplaats

Naast ons assortiment boten kunt u ook bij ons terecht voor bootonderdelen, bootaccessoires en onderhoud. Onze werkplaats is volledig uitgerust om het onderhoud van en de reparaties aan motoren en elektronica uit te kunnen voeren. Ook doet zijn wij het adres voor het cleanen en poetsen van je boot. Kijk voor deze service ook op www.sandencleaning.nl.

Neem contact met ons op!

Van der Sanden Watersport B.V.

De Run 4449
5503 LS, Veldhoven

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag:
09:00 - 18:00 uur
zaterdag:
09:00 - 16:00 uur

Tel: 040 -253 90 63
Mail: info@sandenwatersport.nl
Web: www.sandenwatersport.nl