Consoleboten en Speedboten

Artikelen 1 tot 24 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Consoleboten en speedboten voor kwaliteit, luxe & Snelheid!

Zou een consoleboot bij u passen?

Bent u een liefhebber van snelheid op het water? Dan is een consoleboot wellicht iets voor u. Consoleboten bieden u ongelooflijk veel waterplezier. Een consoleboot is een snel vaartuig met een open bovenkant aangedreven door een buitenboordmotor. Sanden Watersport levert consoleboten van diverse topmerken. Nordkapp, Sting en Quicksilver zijn klinkende namen in de watersport waarmee Sanden Watersport al jaren nauw samenwerkt. Als dealer of importeur van deze merken kunnen we onze klanten uitstekend helpen in hun zoektocht naar de geschikte boot!Consoleboten kopen doet u bij Sanden Watersport!

Voor de sportieve en recreatieve watersporter heeft Sanden Watersport dé topmerken op het gebied van polyester en aluminium consoleboten. De boten in ons assortiment kenmerken zich door uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit snelvarende vaartuig komt voor in lengtes van 4 tot circa 9 meter en wordt vaak gebruikt voor het voortslepen van wakeboarders of waterskiërs. In een console zijn de stuurinrichting en bedieningselementen van de motor verwerkt. Wilt u consoleboten kopen? Dan bent u bij Sanden Watersport aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom en ervaar onze service.Leverancier van tweedehands consoleboten!

Wilt u liever consoleboten kopen die gebruikt zijn? Sanden Watersport is naast nieuwe boten ook gespecialiseerd in tweedehands boten. Het voordeel van onze consoleboten is dat wij alleen gebruik maken van hoogstaande merken die zeer betrouwbaar zijn. Onze tweedehands vaartuigen zijn stuk goedkoper en worden uitvoerig gecontroleerd alvorens het de verkoop in gaat. Wij vinden het belangrijk dat u iets koopt waar u nog lang plezier van heeft.De service die wij bieden

Naast consoleboten kopen kunt u bij Sanden Watersport ook terecht voor trailers. Hierdoor kunt u uw aanwinst direct zelfstandig vervoeren. Ook voor het onderhouden en schoonmaken van uw boot kunt u bij ons terecht. Wij doen alles om u zo lang mogelijk een optimaal plezier van je waardevolle investering te kunnen geven! Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Onze gediplomeerde vakmensen helpen u graag bij het kopen van uw consoleboot.