Toont alle 2 resultaten


Quicksilver boten bezorgen u het ultieme plezier!

Quicksilver boten koopt u bij Sanden Watersport!

Wij van Sanden Watersport zijn al meer dan 35 jaar niet meer weg te denken uit de regio Veldhoven met onze watersportspeciaalzaak. Wij hebben een ruime voorraad aan nieuwe en gebruikte boten. In onze showroom vindt u o.a. rubber-, polyester-, console- en speedboten. Doordat wij al vele jaren mee gaan in de wereld van de watersport zijn wij inmiddels een begrip geworden op het gebied van service, kwaliteit en onderhoud. U bent op zoek naar een Quicksilver boot? Wij helpen u graag verder. Naast dit prachtige merk verkopen wij ook vele andere bootmerken die staan voor kwaliteit en bijzondere precisie.

Quicksilver boten zijn zeer bijzondere consoleboten!

De Quicksilver boten staan bekend om hun prachtige designs. Zo zijn ze altijd mooi en modern, maar niet te vergeten ook heel erg praktisch. Op die manier kunt u heerlijk genieten van een uitgebreide lunch op het water zonder dat u plaats te kort komt! Doordat Quicksilver beschikt over kennis van experts van de Brunswick Corporation op het gebied van boten. Kunnen zij technologieën toepassen die bij het produceren zorgen voor de hoogste kwaliteit. Quicksilver boten zijn stuk voor stuk voorzien van een diepe V in de romp. Dit heeft als voordeel dat de boot altijd stabiel in het water ligt. Een Quicksilver boot kopen? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste boot voor de juiste omstandigheden tegen de juiste prijs.

Waarom wij kiezen voor Quicksilver boten!

Het bootmerk Quicksilver is een bekende naam in de wereld van de watersport. Zij hebben een indrukwekkend scala aan modellen. Zo hebben ze meer als 30 topkwaliteit boten, allemaal even compleet uitgerust en stijlvol, met veel aandacht voor functionaliteit en veiligheid. De kracht achter de Quicksilver range zijn de zeer ervaren ontwerpers, ingenieurs en marine-architecten. Zij zijn verantwoordelijk voor het innovatieve gebruik van de ruimte, de geweldige stabiliteit en de diepe V-romp die vlijmscherp door het water snijdt. Wilt u een Quicksilver boot kopen? Dan bent u gegarandeerd van de ultieme watersport ervaring voor het hele gezin. Trossen los en genieten van het leven op het water!

Service.

In onze showroom kunt u diverse Quicksilver boten zien en ervaren. Ook hebben we een eigen werkplaats waar wij alleen maar met ervaren en gediplomeerde monteurs werken. Hier zetten wij eigenhandig de boten in elkaar, onderhouden en voeren we reparaties uit. We zijn gevestigd in Veldhoven maar actief voor klanten uit heel Nederland. Dus of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Heeze, Mierlo, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Nuenen, Amsterdam, Den Haag, Zeeland, Friesland of Groningen komt. We assisteren u graag bij het kopen van uw droomboot!