Sanden Watersport is er voor al uw buitenboordmotoren!

Buitenboordmotoren van dè watersport specialist!

Bent u op zoek naar buitenboordmotoren? Wij van Sanden Watersport kunnen u verder helpen! Sanden Watersport beschikt over een ruim assortiment buitenboordmotoren in alle prijsklasse. Als specialist in watersport kunnen wij u passend advies geven bij de aankoop van een nieuwe buitenboordmotor. In onze showroom in Veldhoven bent u altijd welkom om ons ruime aanbod te bekijken. Onze specialisten kunnen u gedegen advies geven over zowel gebruikte als nieuwe buitenboordmotoren. Kortom bent u op zoek naar een specialist in  buitenboordmotoren? Van der Sanden Watersport helpt u graag verder!

Buitenboordmotoren, wat zijn dat? 

Buitenboordmotoren zijn motoren die aan de achterzijden van de boot bevestig worden. Zij hebben als doel de boot voort te duwen. Meestal hebben buitenboordmotoren nog een ander doel. Het is namelijk zo dat ze ook fungeren als roer.

SDW Banner Buitenboordmotoren o1
SDW Banner Buitenboordmotoren o2

Gegarandeerd vaarplezier met buitenboordmotoren!

Buitenboordmotoren hebben een aantal voordelen. Naast dat het als roer gebruikt wordt kan hij ook omhoog geklapt worden. Dit kan noodzakelijk zijn als u in ondiep water terecht komt of bij het aanmeren. Ook is deze functie zeer handig voor als uw buitenboordmotoren verstopt komen te zitten met bijvoorbeeld wier, touw of andere waterplanten. Nog een voordeel van een buitenboordmotor is dat hij in het water hangt. Hierdoor is het koelsysteem veel eenvoudiger dan dat van automotoren.Buitenboordmotoren hebben wij bij van der Sanden Watersport in allerlei soorten en maten. Wij hebben een breed assortiment en een ruime voorraad. Zo is er altijd een model dat volledig bij u wensen aansluit. Bij ons kunt u veel verschillende topmerken vinden en kunt u kiezen uit verschillende hoeveelheden pk’s. Zo heeft u voor kleine lichte boten veel minder pk’s nodig dan voor grote zware boten. Sanden Watersport is dé officiële dealer van dé beste merken buitenboordmotoren. Voor meer informatie over de verschillende modellen en overige onderdelen, kunt u te allen tijde contact met ons op nemen. 

Maak gebruik van onze kennis en service.

Doordat wij een officiële importeur zijn hebben wij altijd rechtstreeks contact met de leverancier. Dit zorgt voor korte lijntjes en een betere service. Ook hebben wij een eigen werkplaats waar wij alleen maar met ervaren en gediplomeerde monteurs werken. Hier zetten wij eigenhandig de boten in elkaar, onderhouden ze en voeren we eventuele reparaties uit. Door alles in eigen beheer uit te voeren. Durven wij te garanderen dat wij optimale kwaliteit leveren. We zitten gevestigd in Veldhoven maar zijn actief voor klanten uit heel Nederland. Dus of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Heeze, Mierlo, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Zeeland, Friesland of Groningen komt. We assisteren u graag bij het kopen van uw droomboot!

Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

  • Ruime voorraad occcassions
  • Scherpe prijzen
  • Al meer dan 40 jaar
  • Beste en mooiste merken
  • Eigen opslag en werkplaats
  • Officieel ZAR importeur