Service, onderhoud en reparaties

Onze service

Naast een uitgebreide assortiment motorboten, watersportartikelen en bootaccessoires van topkwaliteit. Kunt u ook voor service, onderhoud en reparaties bij ons terecht. Onze werkplaats is volledig uitgerust om het onderhoud van en de reparaties aan motoren en elektronica uit te kunnen voeren. Met ruim twintig jaar ervaring op dit gebied, bent u bij Van der Sanden Watersport dan ook verzekerd van een goed uitgevoerde reparatie. Zo hebben wij een eigen lijmafdeling met hoogopgeleide en ervaren medewerkers die regelmatig worden bijgeschoold en op de hoogte zijn van de laatste reparatietechnieken en middelen. Als officieel servicecenter van vele A-merken bent u bij ons gegarandeerd verzekerd van kwaliteit.

Reparatie & onderhoud

Ervaren en gediplomeerde monteurs zorgen voor het efficiënt en doeltreffend opzoeken van storingen en mogelijke mankementen. Door het periodiek uit laten voeren van onderhoud, verkleint u de kans op problemen. Wij adviseren dan ook uw materiaal regelmatig te laten checken door één van onze erkende monteurs. Om verrassingen te voorkomen adviseren wij onze klanten vóór aanvang van het vaarseizoen tijdig een afspraak te maken zodat u met een gerust hart het water op kunt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u uw boot niet langer dan noodzakelijk kwijt bent. Grote reparaties of vervangingen worden pas na overleg uitgevoerd. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

SDW Banner Service o1
SDW Banner Service o2

Boat cleaning

Van der Sanden Watersport is sinds 2010 ook het adres voor het cleanen en poetsen van uw boot. Tegen de tijd dat het weer mogelijk is het water op te gaan, moet er vaak nog het nodige aan de boot gedaan worden. Eén van die dingen is het cleanen van de boot. Geen tijd of zin om dit zelf te doen? Geen probleem, in ons professionele cleaning center zorgen wij ervoor dat uw boot weer tiptop te water gaat. Ook als u uw boot wilt verkopen is het belangrijk deze goed te laten cleanen en zo veel mogelijk terug te brengen in de perfecte staat. U zult alleen maar meer positieve reacties ontvangen als de boot er glanzend en schoon bij ligt, wat weer een positief effect heeft op de verkoopkansen. Wij werken uiteraard alleen met professionele schoonmaakmiddelen die geen schade toebrengen aan het materiaal en/of het milieu.

Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

  • Ruime voorraad occcassions
  • Scherpe prijzen
  • Al meer dan 40 jaar
  • Beste en mooiste merken
  • Eigen opslag en werkplaats
  • Officieel ZAR importeur