Welkom bij van der Sanden Watersport, uw watersport speciaalzaak!

Van der Sanden watersport is een hecht familiebedrijf.

Wij bestaan al ruim 40 jaar. In al die jaren hebben wij onze kennis, klanten en discipline flink uitgebreid. Zo zijn wij een specialist geworden in de watersport met als expertise nieuwe en tweedehands motorboten. We werken vanuit het prachtige Veldhoven, in de buurt van Eindhoven. In deze watersport speciaalzaak hebben wij een showroom van ruim 750 m2 met een groot assortiment plezierboten. Zo zijn er altijd minimaal 100 nieuwe en gebruikte boten in zowel rubber en polyester op voorraad. Ook vind je hier een ruim assortiment watersport-artikelen en boot accessoires.

In onze watersport speciaalzaak verkopen en onderhouden we verschillende boten merken. Bent u op zoek naar een nieuwe boot? We kunnen u altijd een passend voorstel doen. De merken die wij verkopen zijn o.a. Nordkapp, Zodiac, Zar, Brig rib, Mercury, Honda en nog veel meer. We zien u graag, de koffie staat klaar!

Een watersport speciaalzaak met werkplaats!

Naast onze watersport speciaalzaak hebben wij een ruime werkplaats in eigen beheer. Hier werken alleen maar gediplomeerde specialisten met ruime kennis en ervaring. Wij zorgen er voor dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken. Zo blijft onze service in zowel de watersport speciaalzaak als op de werkplaats hoogwaardig en up-to-date. Onze werkplaats is verantwoordelijk voor het klaar maken van onze boten en het onderhoud.Mocht het helaas voorkomen dat er reparaties nodig zijn. Dan kunnen we u hier altijd bij van dienst zijn. Wij zijn als watersport speciaalzaak een rechtstreekse importeur van een aantal hooggekwalificeerde merken. Dit heeft als voordeel dat wij altijd rechtstreeks contact hebben met de leverancier. Dit zorgt voor een nog betere en snelle service. Wij gaan altijd voor een langdurige relatie met al onze klanten. U kunt voor al u vragen en onderhoud en reparaties bij ons terecht. We zitten gevestigd in Veldhoven maar zijn actief voor klanten uit heel Nederland. Dus of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Heeze, Mierlo, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Zeeland, Friesland of Groningen komt. We assisteren u graag bij het kopen van uw droomboot!

SDW Banner Over Watersport o1
SDW Banner Over Watersport o2

Laat uw boot cleanen in onze watersport speciaalzaak!

Om u een complete service te kunnen aanbieden, zijn wij ook het adres voor het cleanen en poetsen van uw boot. Als u na een koude winter heerlijk wilt gaan varen in de eerste lentezon moet er vaak nog het nodige aan de boot gebeuren. Om uw boot weer helemaal klaar te maken is naast een onderhoudsbeurt ook poetsen essentieel. Onze cleaning specialisten staan graag voor u klaar. Zo is uw boot in een keer helemaal klaar voor het nieuwe vaarseizoen. Uw boot verkopen? Dan is een poetsbeurt ook geen overbodige luxe. Zo brengt u hem weer zo veel mogelijk terug in zijn originele staat.

SDW Banner Over Watersport o3
SDW Banner Over Watersport o4

Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

  • Ruime voorraad occcassions
  • Scherpe prijzen
  • Al meer dan 40 jaar
  • Beste en mooiste merken
  • Eigen opslag en werkplaats
  • Officieel ZAR importeur