Rubberboten

Heeft u altijd al een rubberboot willen kopen? Van der Sanden Watersport is hét adres met de grootste collectie rubberboten en ribs in Nederland. De ribs en rubberboten staan garant voor vrijheid en sportiviteit op het water, en zijn gemakkelijk in gebruik.

ZAR Mini

Nimarine

Suzumar

Honwave

Talamex

Mercury

Lodestar

Zodiac

Ribs

Overweegt u om een rib boot te kopen? Kom dan naar van der Sanden Watersport. Wij zijn gevestigd in Veldhoven met onze watersport speciaalzaak. Daar hebben wij een van de grootste collecties rubberboten en rib boten van Nederland staan.

ZAR

Nordkapp Airborne

Northstar

Brig

Grand

Gala

Nimarine

 

 

Console en Speedboten

Bent u een liefhebber van snelheid op het water? Dan is een consoleboot wellicht iets voor u. Consoleboten bieden u ongelooflijk veel waterplezier. Een consoleboot is een snel vaartuig met een open bovenkant aangedreven door een buitenboordmotor.

Nordkapp

Quicksilver

Sting

Buitenboordmotoren

Als officieel dealer van dé merken buitenboordmotoren – Honda, Suzuki, Mercury en Evinrude E-tec – is van der Sanden Watersport deskundige bij uitstek als het gaat om de aankoop van een outboard.

Honda

Suzuki

Mercury

Evinrude E-Tec

Tohatsu

Yamaha

Boottrailers

Uw boot op een veilige en comfortabele wijze vervoeren? Met een breed aanbod aan diverse boottrailers is er bij van der Sanden Watersport voor vrijwel elk type boot een geschikte keuze beschikbaar. Denk hierbij aan het laadvermogen en de lengte van de trailer.

Van Claes

Pega