Enig resultaat

9.500,00

Op voorraad


Evinrude E-Tec - De buitenboordmotor van de toekomst!

De Evinrude E-Tec vindt u bij Sanden Watersport!

Wij van Sanden Watersport zijn een familiebedrijf met jaren ervaring op het gebied van boten en watersport. We bedienen inmiddels met veel passie klanten afkomstig uit heel Nederland. In onze showroom in Veldhoven hebben wij een ruim assortiment boten en watersportartikelen. In de afgelopen 35 jaar zijn wij ons blijven verdiepen in laatste ontwikkelingen op het gebied van watersport. Zo zijn wij uitgegroeid tot een specialist in diverse hooggekwalificeerde watersportmerken met als expertise nieuwe en tweedehands motorboten. Maar ook zijn wij gespecialiseerd in de Evinrude E-Tec buitenboordmotor. Dit is een zeer bijzondere en krachtige buitenboordmotor. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u altijd adviseren bij de aanschaf van uw Evinrude E-Tec buitenboordmotor. U vindt bij ons ook buitenboordmotoren van andere hooggekwalificeerde merken. Denk hierbij aan merken zoals Honda, Johnson, Yamaha, Mercury en Suzuki.

Past de Evinrude E-Tec buitenboordmotor bij mij?

Het bedrijf Evinrude is innovatief op meerdere vlakken en maakt zijn motoren met een duidelijk doel voor ogen. Zo streven de specialisten van Evinrude er naar om het maximale in prestatie en vermogen uit haar motoren te halen. Tevens zijn de motoren ook zeer duurzaam, onderhoudsvriendelijk en robuust. De Evinrude E-Tec buitenboordmotor heeft voor de consument veel voordelen. Zo kunt u o.a. de motor zelf binnen vier minuten winterklaar maken. Wat ook een prettige bijkomstigheid is, is dat u tot drie jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen op de motor. U hoeft nooit de olie te verversen en deze buitenboordmotoren hebben minder onderdelen dan de meeste viertakt motoren. Hierdoor is de motor minder gevoelig voor slijtage en onnodig onderhoud. Tel daar minder uitstoot en minder lawaai bij op, en de keuze voor Evinrude E-Tec is natuurlijk snel gemaakt.

Kernmerken van de Evinrude E-Tec!

U bent van plan een Evinrude E-Tec te kopen? De Evinrude E-Tec onderscheidt zich o.a. door minder uitstoot en brandstofverlies, minder geluid en weinig onderhoud. Wat opmerkelijk is, want de technologie van de Evinrude E-Tec wordt toegepast bij de relatief zwaardere buitenboordmotoren van het merk Evinrude. Hierbij kunt u denken aan de motoren van 25 t/m 300 pk. BRP heeft deze technologie ontwikkeld om een milieuvriendelijkere versie te maken van de zeer bekende 2-takt buitenboordmotoren. Dat is ze goed gelukt! Zo ziet u bij het olieverbruik al een daling van 50% ten opzichte van de gebruikelijke directe-injectiesystemen en zelfs een verlaging tot 75% minder olieverbruik bij oudere 2-takt modellen. Dit zien we ook terug bij het brandstofverbruik van de Evinrude E-Tec. Want bij de Evinrude E-Tec buitenboordmotoren zien we een optimale verbranding en is het onmogelijk dat er brandstof verloren gaat via de uitlaatpoort. Het zal u dan ook verbazen dat deze motor erg stil is. Het geluidsprobleem is namelijk verholpen door de motor te isoleren met schuimrubber. Daarnaast heeft de Evinrude E-Tec technologie nauwelijks onderhoud nodig. BRP heeft niet voor niets de garantie van 3 naar 5 jaar verhoogt.

Evinrude E-tec kopen bij Sanden Watersport!

Doordat wij een officieel verkooppunt zijn van de Evinrude E-Tec buitenboordmotoren hebben wij altijd rechtstreeks contact met de fabriek. Dit zorgt voor korte lijntjes en een betere service. Ook hebben wij een eigen werkplaats waar wij alleen maar met ervaren en gediplomeerde monteurs werken. Hier zetten wij eigenhandig de boten in elkaar, onderhouden ze en voeren we eventuele reparaties uit. We zitten gevestigd in Veldhoven maar zijn actief voor klanten uit heel Nederland. Dus of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Heeze, Mierlo, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Zeeland, Friesland of Groningen komt. We assisteren u graag bij het kopen van uw droomboot!