Stal uw boot in onze professionele bootstalling!

Buiten het vaarseizoen wilt u natuurlijk dat uw boot op een veilige en overdekte locatie ligt. Hier moet hij goed beschermd worden tegen weer, wind en vorst. Zodat u het volgende seizoen weer met een gerust hart van het vaarseizoen kunt genieten. Kortom u bent op zoek naar de juiste locatie om uw boot te stallen. Van der Sanden Watersport is de ideale partij voor bootstalling, onderhoud en verkoop. Als familiebedrijf zijn wij al jaren actief op onze locatie te Veldhoven. Inmiddels zijn we een begrip geworden binnen de watersport en bedienen wij klanten uit heel Nederland. We zijn niet voor niets specialist in de watersport! In onze ruim opgezette showroom vindt u dan ook een groot assortiment nieuwe en gebruikte, rubber- en polyester boten. Steeds vaker merken wij ook dat klanten uit heel Nederland naar ons komen om hun boot te stallen! Dus heeft u een boot die u veilig wil opbergen voor de winter? Maak het uzelf makkelijk en laat uw boot winterklaar maken en stallen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken! 

Kies voor een professionele bootstalling?

U wilt uw boot stallen in een professionele bootstalling? Of het nu gaat om een korte of lange periode. Bij Sanden Watersport hebben wij genoeg ruimte om ook uw boot veilig te kunnen stallen. Wij bieden bootstalling aan voor een zeer schappelijke prijs en hebben een veelzijdig aanbod aan mogelijkheden. Onze loodsen hebben een constante temperatuur waardoor er geen schimmelvorming ontstaat en het materiaal van de boot mooi blijft. U kunt de boot halen of brengen wanneer het u uitkomt. Dus wilt u een flexibele bootstalling voor uw boot? Neem dan vandaag nog contact op met Sanden Watersport. Schroom niet en vraag naar de vele mogelijkheden.

Bootstalling kent vele voordelen!

Op ons werfterrein in Veldhoven kunt u uw boot binnen en buiten laten stallen. Hieronder vindt u een overzicht van de voordelen en spelregels bij het stallen van uw boot in onze bootstalling:

 • De stalling is volledig voorzien van camera’s en wordt dus continu in de gaten gehouden;
 • Tijdens de stalling kunt u onderhoud en reparaties door onze reparateurs uit laten voeren;
 • Ook kunt u ervoor kiezen om uw boot te laten reinigen tijdens de stalling;
 • Uw bootstalling kunt u flexibel huren;
 • Uw boot kan zowel binnen als buiten gestald worden;
 • Het zelf sleutelen aan uw boot is niet toegestaan, dit is om schade aan andere boten te voorkomen;
 • Eventuele gasflessen, losse brandstoftanks of andere producten die een verhoogde kans op vuur en explosies met zich meebrengen moeten zijn verwijderd;
 • De stalling heeft een constante temperatuur waardoor schimmels geen kans krijgen;
 • Alle scheepsbenodigdheden vindt u in de watersportwinkel op het werfterrein.

Onderhoudservice bij het stallen van uw boot!

Bij het stallen van uw boot komt veel meer kijken dan alleen de plaatsing ervan. De locatie dient goed beveiligd te worden en er dient respectvol om te worden gegaan met de eigendommen van anderen. Ook het uitvoeren van onderhoud en reparaties tijdens de bootstalling kan in overleg worden geregeld. Want tijdens de lange wintermaanden staat uw boot toch stil. Dit alles gebeurt op één locatie. Wel zo handig. Van het repareren van gaten, scheuren, slijtage, kapotte ophangingen tot gelcoat reparaties van rubberboten. Wij kunnen alles voor u repareren. Wij werken alleen met zeer ervaren en gediplomeerde monteurs. Zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw rubberboot.

De kosten voor het stallen van uw boot!

Wilt u uw boot bij ons stallen? Dan zijn daar natuurlijk kosten aan verbonden. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten!

 • Boot lengte tot 4 meter € 445;
 • Boot lengte tot 5 meter € 595;
 • Boot lengte tot 6 meter € 695;
 • Boot lengte tot 7 meter € 845;
 • Boot lente vanaf 7 meter tot 8,5 meter € 945.

Wilt u liever per maand betalen? Dan zijn de kosten als volgt:

 • Berging per maand afrekenen € 165 per maand voor boten tot 6 meter;
 • Berging per maand afrekenen € 225 per maand voor boten vanaf 6 meter.

De boven genoemde prijzen gelden voor het winterseizoen 2022/2023 tot uiterlijk 30 April. Ook is er geen restitutie mogelijk voor boten die een kortere periode staan (indien vooraf anders besproken).

Bootstalling bij een professional!

Naast onze bootstalling en het onderhouden van uw boot is van der Sanden Watersport ook een van de de meest complete watersport speciaalzaken van Nederland. We hebben alles voor uw boot! Zo kunt u in onze showroom terecht voor een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands boten. Bij ons gaan dromen in vervulling! Dus voor verkoop, service, onderhoud, reparatie, cleaning en bootstalling bent u bij Sanden Watersport aan het juiste adres! Doordat wij een officiële importeur zijn diverse kwaliteit bootmerken hebben wij altijd rechtstreeks contact met de fabrikant. Dat zorgt voor een betere service. In onze speciaalzaak vindt u de volgende merken: BrigZar, Grand, Gala, Nordkapp, Zodiac of QuicksilverWij zijn actief voor klanten uit heel Nederland. Dus of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Heeze, Mierlo, Tilburg, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Zeeland, Friesland of Groningen komt. Wij assisteren u graag bij de onderhoud en aanschaf van uw rubberboot! Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op of kom langs in onze watersport speciaalzaak! We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

 

Geef een reactie