De nieuwe RIB modellen van Northstar te leveren in 2023!

In 2023 komt Van Der Sanden Watersport met de nieuwe modellen van Northstar op de markt. We hebben het dan over de AXIS 3.4, 4.2, 5.3 en de ORION 6, ORION 7. Northstar ontwerpt en produceert een zeer breed scala aan RIB’s. Ter ere van het 20-jarig bestaan ​​van het merk Northstar in 2022, blijft het merk nieuwe en opwindende RIB’s ontwikkelen en produceren voor plezier en werk.

We kunnen dan ook met trots mededelen dat we al enkele nieuwe modellen hebben besteld en medio 2023 als dealer van Northstar kunnen leveren. Tijdens een vaartocht met Northstar ervaart u een ongekende manoeuvreerbaarheid met uitzonderlijk hoge prestaties voor zijn klasse. De gebruikte materialen en de afwerking zijn van hoog niveau. Krachtige prestaties en soepele manoeuvres maken van het merk Northstar ook voor u een echte aanwinst. Alle Northstar modellen zijn door het gebruik van GVK-onderdelen, vacuüminfusie en RTM-technologieën een eyecatcher op gebied van sterkte en lichtheid. De Northstar modellen zijn niet alleen super praktisch en functioneel, maar ook een lust voor het oog!

Ervaar medio 2023 de nieuwe Northstar RIB modellen bij Van der Sanden Watersport!

Uiteraard houden we u op de hoogte van deze nieuwe modellen AXIS 3.4, 4.2, 5.3 en de ORION 6, ORION 7 van Northstar. Dus houdt de website en facebook in de gaten, want u gaat zeker meer van het merk Northstar horen. Bij Van der Sanden Watersport vindt u naast Northstar modellen ook topmerken als Brig, Zar, Grand, Gala, Nordkapp, Zodiac en Quicksilver. Deze gerenommeerde watersport specialist staat nooit stil en blijft continu uitbreiden om te voldoen aan de behoefte van iedere klant. Heeft u meer informatie nodig aarzel dan niet en kom eens langs voor deskundig advies. Van der Sanden Watersport geeft u tevens antwoord op al uw vragen aankoop, reparatie, onderhoud en winterstalling.

Naar website

Geef een reactie