De ideale winterstalling voor uw boot!

Na de zomer is het weer tijd om na te denken over het stallen van uw boot voor de komende wintermaanden. U wilt er natuurlijk nog niet aan denken, maar voor u het weet is het water weer bedekt met een laagje ijs. Regel daarom bijtijds uw winterstalling. Bij Sanden Watersport bent u aan het juiste adres voor het stallen van uw boot in de winterperiode. (oktober t/m maart) Als familiebedrijf zijn wij inmiddels een begrip geworden binnen de watersport en bedienen wij klanten uit heel Nederland. We zijn niet voor niets specialist in de watersport! Door onze kennis en service merken wij dat steeds meer klanten uit heel Nederland vertrouwen in Sanden Watersport en naar ons toe komen om hun boot te stallen. Naast het stallen van uw boot kunnen wij ook het onderhoud uit handen nemen met onze onderhoudsservice. Hierbij halen we alle vloeistoffen uit de buitenboordmotor, doen we uitgebreid reinigen, onderhoud en kleine reparatie’s. Wilt u gebruik maken van deze service? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Onze voordelen uitgebreide winterstalling!

Wij bieden de mogelijkheid om uw boot binnen en buiten te laten stallen. Benieuwd naar onze voordelen? We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 • De stalling van uw boot is voorzien van beveiligingscamera’s en wordt continu in de gaten gehouden;
 • Tijdens de bootstalling kunnen onze reparateurs onderhoud en reparaties voor u uitvoeren;
 • Uw boot laten reinigen tijdens de stalling is bij ons geen enkel probleem;
 • Uw bootstalling kunt u flexibel huren;
 • Uw boot kan zowel binnen als buiten gestald worden;
 • De stalling heeft een constante temperatuur waardoor schimmels geen kans krijgen;
 • Tijdens de winterstalling mogen er in onze loodsen geen werkzaamheden worden uitgevoerd. Zo houden wij de hal en uw boot stofvrij.

Ga voor een professionele winterstalling!

U zoekt een professionele winterstalling voor uw boot? Of u bent op zoek naar een stalling voor korte duur? Sanden Watersport heeft genoeg ruimte om uw boot veilig te stallen gedurende de winterperiode. Wij hanteren schappelijke prijzen voor onze winterstalling, daarnaast bieden wij u een veelzijdig aanbod aan mogelijkheden tijdens uw stalling. Onze werkplaats is volledig uitgerust om het onderhoud en de reparaties aan motoren en elektronica uit te kunnen voeren. Ook voor het schoonmaken en behandelen van uw boot hebben wij een aparte bedrijfstak met experts. Kijk voor deze service ook op www.sandencleaning.nl. Onze stallingen worden op een constante temperatuur gehouden om schimmelvorming tegen te gaan en zo alle materialen van uw boot in prima conditie te houden. Breng uw boot wanneer het u uitkomt! Zoekt u een professionele winterstalling met vele mogelijkheden? Neem dan contact op met Sanden Watersport!

Tarieven voor winterstalling!

De kosten voor de stalling van uw boot zijn inclusief milieukosten, het hijsen en te water laten en de huur van de bok waar uw boot op wordt geplaatst. De tarieven hangen af van de grootte van uw boot en zijn in sommige gevallen ook afhankelijk van het gewicht van de boot. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten:

 • Boot lengte tot 4 meter € 300;
 • Boot lengte tot 5 meter € 450;
 • Boot lengte tot 6 meter € 550;
 • Boot lengte tot 7 meter € 650;
 • Boot lengte vanaf 7 meter tot 8,5 meter € 750.

Wilt u liever per maand betalen? Dan zijn de kosten als volgt:

 • Berging per maand afrekenen € 125 per maand voor boten tot 6 meter;
 • Berging per maand afrekenen € 175 per maand voor boten vanaf 6 meter.

De boven genoemde prijzen gelden voor het winterseizoen 2018/2019 tot uiterlijk 30 april. Ook is er geen restitutie mogelijk voor boten die een kortere periode staan (indien vooraf anders besproken).

Onderhoudsservice en meer bij Sanden Watersport!

Tijdens de winterstalling ligt uw boot stil. Een uitgelezen kans om onderhoud en reparatie’s aan uw boot uit te voeren. Sanden Watersport kan deze werkzaamheden voor u uit handen nemen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het winterklaar maken van de boot en motor en het reinigen van de boot. Voor herstelwerkzaamheden of kleine reparatie’s kunt u denken aan het repareren van scheuren, gaten en slijtage, kapotte ophangingen tot gelcoat reparaties van rubberboten. Dit alles gebeurt op één locatie! U levert de boot in het najaar af, en kunt in het voorjaar weer genieten van een boot die er zowel van binnen als van buiten weer spik en span uitziet. Daarnaast kunt u met een veilig gevoel het water op omdat wij alles nagekeken hebben. Veiligheid gaat voor alles en uw boot gaat natuurlijk vele malen langer mee. Doordat wij een officiële importeur zijn diverse kwaliteit bootmerken hebben wij altijd rechtstreeks contact met de fabrikant. Dat zorgt voor een betere service. In onze speciaalzaak vindt u de volgende merken: BrigZarGrandGalaNordkappZodiac of Quicksilver. Dus of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Heeze, Mierlo, Tilburg, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Zeeland, Amsterdam, Friesland of Groningen komt. Wij assisteren u graag bij het stallen, onderhoud en aanschaf van uw rubberboot! Neem contact met ons op of kom langs in onze watersport speciaalzaak! We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

Geef een reactie