Meld je nu aan voor VDS TE WATER 2019!

VDS te water voor een onvergetelijke dag!

Heeft u zin een onvergetelijke dag op het water en wilt u kennis maken met verschillende soorten boten? Kom dan naar VDS te water! Bij deze bent u van harte uitgenodigd om er samen met ons een onvergetelijke dag van te maken, waar we samen veel plezier gaan beleven met een aantal mooie boten

Het is bijna zo ver en we hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar! Schrijf u snel op info@sandenwatersport.nl! Het wordt een gezellig dagje op het water in de jachthaven van Kerkdriel bij Van Gent watersport. Die op deze dag hun jaarlijkse havendag organiseren, met vele activiteiten op en rond het water voor jong en oud. Het doel van deze middag is om de toekomstige watersporter bekend te laten maken met ons uitgebreide assortiment aan boten. Zowel in rubberboten, ribs als console en speedboten. Bent u al in het bezit van een pleziervaartuig? Ook dan is het zeer leuk om deze dag mee te maken! Voor diegene is er de mogelijkheid om eens te proeven aan een ander model of ander soort boot! Kortom wilt u genieten van (hopelijk) het zonnetje, onder het genot van een hapje en een drankje? U bent welkom op:

Zondag 26 mei vanaf 10:00 uur. Locatie: Jachthaven Jos van Gent – Zandstraat 1 – Kerkdriel.

Meld je hier aan!

Welke boten kunt u komen bewonderen?

ZAR 53

Het merk ZAR Formenti bouwt al sinds 1979 hoogwaardige opblaasboten met een polyester bodem. ZAR staat vooral bekend om zijn revolutionaire designs. Alle boten van ZAR worden met de hand gefabriceerd, en enkel met duurzame materialen gebouwd. De ZAR 53 is hierin geen uitzondering. Met 8 ruime zitplaatsen, 2 dubbele zonnedekken en 8 toegankelijke opbergkasten is deze ZAR 53 ideaal voor de hele familie. De ZAR 53 heeft een lengte van 5,35 meter en is geschikt voor een motor van maximaal 140 PK. Dit maakt dit model uitermate geschikt voor waterskiën of wakeboarden, maar ook voor kamperen op het water. De goed uitgedachte V-romp zorgt voor ongekende soepele vaareigenschappen en stabiliteit. Zelfs ook bij hogere snelheden. Dit maakt de ZAR 53 een unieke boot in zijn klasse!

Naar ZAR 53

Nordkapp Enduro 805

Met de visie dat iedere eigenaar trots moet zijn op haar boot heeft het merk Nordkapp deze fantastische serie ontwikkeld. De Nordkapp Enduro 805 is van alle markten thuis! Of u nou rustig wilt dobberen op de Maas, of juist met een topsnelheid over open wateren wilt racen? Met deze fantastische boot is het allemaal mogelijk. De Nordkapp Enduro 805 is voorzien van een ruime cabine met mogelijkheid om 2 slaapplekken te creëren. Tevens kunt u kiezen voor een standaard draagbaar toilet of een elektrische uitvoering met septische tank. Doordat de Nordkapp Enduro 805 is ontworpen met een grote romp is er veel leefruimte aan boord. Hierdoor is dit model breed inzetbaar en voor iedere familie een aanwinst. Van kleine uitstapjes tot aan urenlang vissen, en van racen tot aan watersporten. De Nordkapp Enduro 805 is er voor ongelimiteerd plezier op het water.

Naar Nordkapp Enduro 805

Gala Viking 580 met Honda 100pk

Het internationale merk Gala ontwikkelt en produceert sinds 2015 een nieuwe generatie rib’s met aluminium romp. Twee van de belangrijkste kenmerken van het merk Gala zijn superieure engineering in combinatie met revolutionaire designs! Dit alles zonder in te leveren op kwaliteit en natuurlijk met alleen de beste materialen. Uitzonderlijk hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs. De Gala Viking V580 is een van de nieuwste modellen van Gala. Zeer geschikt voor zware zeecondities en hoge golven. Door de ruime cockpit, hoge prestaties en geweldige opties is de Gala Viking V580 uniek in zijn klasse. Dus zoekt u een praktische, onderhoudsvrije en veilige boot dan is dit model iets voor u.

Naar Gala Viking 580

Zar Mini LUX 13

ZAR MINI is een nieuwe lijn opblaasboten, ontwikkelt door het befaamde Zar Formenti. De ZAR MINI LUX lijn is een aparte lijn binnen de ZAR MINI modellen. Door het vernieuwde design van de aluminium romp en de cockpit is de ZAR MINI LUX 13 gemakkelijk schoon te houden en uitermate stevig voor gebruik. De romp is gemaakt van speciaal aluminium en gepoedercoat om corrosie en zout water te weerstaan. Dit model heeft lengte van 390 cm en kan zonder moeite funtubes of waterski’s vooruit trekken. Ook kan er een mast aan de achterzijde worden bevestigd waardoor wakeboarden een optie is. Een zeer compacte boot met ongekende prestaties voor zijn formaat! Alle boten bezitten met de standaarduitrusting een teakvloer, rugleuning, verschillende kussens, kielbeschermer, bimini-houder, luxe stuurconsole en versterkte romp.

Alle ZAR MINI RIB-opblaasboten zijn ook verkrijgbaar in CSM (formeel bekend als Hypalon) met een speciaal ontwerp. Hypalon gaat veel langer mee dan PVC en is beter bestand tegen UV-licht, zuur, zout water, hitte en kou.

Naar Zar Mini LUX 13

ZAR Mini HSC 16

De ZAR MINI lijn biedt uiteenlopende modellen. Van klein en compact tot aan behoorlijk groot en geschikt voor zware zeeconditie’s. De ZAR MINI HSC 16 valt er tussenin. Door de zeer lichte aluminium romp komt de rubberboot zeer snel van zijn plek, zelfs met een kleinere motor. De vaareigenschappen van een ZAR MINI HSC 16 zijn uitstekend door de geoptimaliseerde vormgeving en sollide bouw. De romp van de boot is gemaakt van speciaal aluminium. Daarnaast is deze gepoedercoat om corrosie en zout water te weerstaan. Tevens kan de ZAR MINI HSC 16 eenvoudig funtubes of waterski’s trekken. De Zar MINI HSC 16 is 550 cm lang en heeft een maximaal motorvermogen van 90 PK. Optioneel zijn hier stuurconsoles en dubbele zitplaatsen voor verkrijgbaar. Een zeer compacte boot met ongekende prestaties voor zijn formaat! Alle boten bezitten met de standaarduitrusting een teakvloer, rugleuning, verschillende kussens, kielbeschermer, bimini-houder, luxe stuurconsole en versterkte romp.

Alle ZAR MINI RIB-opblaasboten zijn ook verkrijgbaar in CSM (formeel bekend als Hypalon) met een speciaal ontwerp. Hypalon gaat veel langer mee dan PVC en is beter bestand tegen UV-licht, zuur, zout water, hitte en kou.

Naar ZAR Mini HSC 16

Quicksilver 675 BR met Mercury 225pk

Het merk Quicksilver staat vooral bekend om het combineren van plezier en stijl in haar modellen. Hierbij staan de prestatie’s en veiligheid natuurlijk voorop. Met ruime zitgedeeltes in zowel de boeg als in de cockpit, is er op de Quicksilver 675 BR voldoende ruimte voor 7 personen. In de cockpit zit een afvoersysteem waardoor de voeten altijd droog blijven. Zelfs in wat ruiger water. Een handige instap aan bakboord maakt het makkelijk om van de achtersteven naar de boeg te lopen. En doordat er geen niveauverschil zit tussen de beide delen van de boot kunt u makkelijk van bakboord naar de boeg lopen. De boeg zit gescheiden van de rest van de boot door een toegangsdeur. Wilt u op de boeg zonnen dan is dit zeker mogelijk. Zo kunt u er een ruim zonnedek van maken, maar kan de inklapbare tafel ook worden gebruikt voor dineren of familiespelletjes. Verder biedt de Quicksilver 675 BR een ruime mogelijkheid aan diverse luxe opties. Zo kunt u de boot helemaal naar eigen smaak inrichten.

Naar Quickilver 675 BR

En er is meer te zien!

Wij hebben naast onze eigen boten ook nog plek voor 10 andere boten. Daarom zullen een aantal van onze klanten ook hun boten tonen. Variërend van kleine ribs tot grote, moderne consoleboten. Het wordt echt een beleving, zowel langs als op het water. Er zijn nog plaatsten beschikbaar dus meldt u aan via info@sandenwatersport.nl of bel: T: 040 – 253 90 63.

Meld je hier aan!

Wilt u een boot kopen?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een rubber- of rib boot? Wij  helpen u graag verder! Wij zijn een familiebedrijf dat al meer als 35 jaar iedereen kennis laat maken met de watersport en uiteindelijke elke klant laat genieten van een mooie tijd op het water! Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd in de watersport. Onze expertise ligt vooral bij de verschillende soorten nieuwe en tweedehandse motorboten. In Veldhoven vindt u onze watersportspeciaalzaak. Deze heeft een oppervlakte van ruim 750 m² met een ruim assortiment van nieuwe en gebruikte, rubber- en polyester boten. Wij verkopen diverse hooggekwalificeerde bootmerken, denk o.a. aan Nordkapp, Brig, Grand, Zar en Gala. Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende merken en eventuele combinaties met diverse buitenboordmotoren. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Geef een reactie