Grand Golden Line 580 is een lust voor het oog

Met trots presenteert Sanden Watersport de nieuwe aanwinst van Grand, de Grand Golden Line 580. Dit model is onderdeel van de Golden Line-serie. Grand staat al jaren in de top van de rib boten. Door als uitgangspunt te hebben om de meest innovatieve, best presterende en scherp geprijsde boten te ontwikkelen maken zij deze toppositie waar. Een uitgebreid team van designers en techneuten maakt al jarenlang kwalitatief hoogstaande boten voor het merk Grand. Door deze vakkundige werknemers worden alle details tot in de puntjes uitgewerkt. De Grand Golden Line 580 is hier een uitstekend voorbeeld van!

Zoals bekend bezuinigd Grand niet op kwaliteit en luxe. De Golden Line 580 is dan ook voorzien van de kenmerkende eigenschappen waar het merk Grand voor staat. Zo is de Grand Golden Line 580 voorzien van het bekende High Step Hull-ontwerp, heeft hij extra veel opbergruimte en zijn de banken verstelbaar. Standaard wordt de Grand Golden Line 580 geleverd met een 90 liter tank. Hierdoor bent u verzekerd van uren vaarplezier in binnen en buitenland! Wilt u een Grand Golden Line 580 kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij laten u kennismaken met deze fantastische boot.

De prestaties van de Grand Golden Line 580!

Grand is één van de topmerken onder de ribs. Testvaarten hebben uitgewezen dat de Golden Line 580 uitstekend scoort op zeewaardigheid, laadvermogen, comfort, veiligheid en andere belangrijke aspecten. Dit was niet mogelijk zonder het beproefde High Step Hull-ontwerp met een hoge deadrise, spectaculaire contouren en de aandacht voor detail. De Grand Golden Line 580 is een lust voor het oog. Zowel in design als in techniek. Dit nieuwe model heeft een eigentijdse uitstraling en volgt de kenmerkende lijn die we gewend zijn van het Golden Line assortiment. Zoals bij alle modellen in de serie is de G580 uitgerust met een uitgebreide lijst standaarduitrustingen plus een breed scala aan opties en accessoires. Deze zullen samen met nieuwe combinaties op het gebied van bekleding de boot een uitstekende ervaring geven.

Hieronder een overzicht van de specificaties:

 • De lengte van de boot is 5,85 m;
 • De breedte van de boot is 2,45 m;
 • Bruikbare binnen lengte 4,27 m;
 • Bruikbare binnen breedte 1,45 m;
 • Diameter van de drijvers 50 cm;
 • 5 luchtkamers;
 • Maximaal aantal passagiers 12;
 • Gewicht 1.200 kg;
 • Geadviseerd vermogen 130 pk;
 • Maximaal vermogen 150 pk;
 • Maximaal te installeren motorgewicht 240 kg.

Grand Golden Line 580 in verschillende uitvoeringen!

 • Grand Golden Line G580LF met stuurconsole en dubbele stoelen;
 • Grands Golden Line G580GLF met 2 zwemplatformen en elektrisch pakket met navigatieverlichting, lenspomp, elektrische claxon, schakelaars, accuschakelaar en complete bedrading.

Wij verkopen al uw favoriete boten!

Bent u al bekend met rib boten of heeft u behoefte aan meer informatie? Bij Sanden Watersport voeren wij diverse A-merken en uitvoeringen die uw hart sneller zullen laten kloppen. U wilt bijvoorbeeld de Grand Golden Line 580 kopen? Of heeft u liever een consoleboot in plaats van een RIB? Bekijk onze website voor ons complete assortiment aan boten. Wij verkopen boten van populaire merken zoals Zar, Nordkapp, Quicksilver en Brig. Daarnaast kunt u bij ons terecht over advies over uw aankoop, reparatie en onderhoud en verzorgen wij de winterstalling voor uw boot. Kortom, Sanden Watersport biedt alles wat u nodig heeft voor uw boot. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze watersport speciaalzaak te Veldhoven. Wij zijn te bereiken op 040 – 253 90 63 of via info@sandenwatersport.nl.

Naar website

Geef een antwoord