De rubberboten specialist staat voor u klaar!

Sanden Watersport is uw rubberboten specialist op het gebied van opblaasbare rubberboten voor recreatie op het water.  Al ruim 35 jaar zijn wij als familiebedrijf actief in de omgeving Veldhoven en omstreken. Wij verkopen en onderhouden rubberboten Van diverse merken en formaten. Met ons ruime assortiment nieuwe en gebruikte, rubber – en polyesterboten, zijn wij een begrip binnen in de watersport. Voor een optimaal gevoel van vrijheid, avontuur en sportiviteit moet u bij Sanden Watersport zijn. Wij zijn de rubberboten specialist voor al uw rubberboten. Of het nu gaat om een rubberboot van Zodiac, Talamex, Suzumar, Brig of Mercury, wij hebben de nodige kennis in huis om u altijd aan een juiste rubberboot te helpen. We zijn niet voor niets rubberboten specialist.

Onze rubberboten specialist adviseert u graag!

Wilt u voor een optimaal gevoel van vrijheid, avontuur en sportiviteit gaan? Kiest u dan voor de rubberboten specialist Sanden Watersport. Met ons ruime assortiment nieuwe en gebruikte rubberboten hebben wij altijd een geschikt model beschikbaar. De merken die wij verkopen zijn stuk voor stuk fantastische bootmerken en hebben zich de laatste jaren steeds meer weten te profileren in de Europese markt. Momenteel zijn zelfs de rubberboten van het merk Brig de bestverkochte in Nederland. Als rubberboten specialist kunnen wij u altijd passend adviseren bij de aanschaf van uw rubberboot. In onze ruim opgezette speciaalzaak hebben wij naast de verkoop van rubberboten ook andere hooggekwalificeerde pleziervaartuigen van diverse merken. Kom langs in onze showroom en ervaar ons ruime assortiment, watersportartikelen en bootaccessoires. Graag geven wij u alle informatie en advies die u nodig heeft bij het uitzoeken van een rubberboot. Wij geven u als vanzelfsprekend de vrijheid om te bepalen welk merk, model of prijs het beste bij u past. Maar wij kunnen u wel volledig adviseren. Wij zullen u dus hooguit sturen in de geschikte richting. Alleen zo kunt u jarenlang genieten van uw aankoop! Het allerbelangrijkste is de service. Ons uitgangspunt is: u tevreden, wij tevreden! Dat levert de beste relatie en gegarandeerd aankoopplezier op!

Als rubberboten specialist hebben we een eigen werkplaats!

Van der Sanden Watersport is de meest complete watersport speciaalzaak uit de omgeving. Wij hebben echt alles voor uw rubberboot. Naast dat we een rubberboten specialist zijn en over een ruime assortiment boten beschikken. Bent u bij ons ook welkom voor bootonderdelen, bootaccessoires en het onderhoud aan uw boot. Elke soort van onderhoud of uitgebreide reparatie kunnen wij voor u oppakken in onze eigen werkplaats. Onze werkplaats is volledig uitgerust zodat wij elke reparatie voor u kunnen uitvoeren. Wij zijn een officiële importeur van diverse hooggekwalificeerde merken. Hierdoor hebben wij altijd rechtstreeks contact met de fabrikant. Dit zorgt naast korte lijntjes ook voor een betere service. Omdat wij ons zelf rubberboten specialist noemen, is het verkopen en onderhoud van uw boot niet het enige wat wij voor u uit handen kunnen nemen. Wij zijn ook het adres voor het cleanen en poetsen van uw boot. Van dek tot aan onderkant! Een schone rubberboot geeft natuurlijk veel meer vaarplezier.

Wilt u een rubberboot kopen bij de rubberboten specialist?

Bent u van plan een rubberboot aan te schaffen en wilt u dit doen bij de Sanden Watersport, de rubberboten specialist? Wij ontzorgen u van aankoop tot levering. De rubberboot wordt vaarklaar gemaakt en een bijpassende buitenboordmotor wordt voor u geprepareerd zodat u meteen kunt gaan varen. Wij testen de complete set uitvoerig zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij beschikken over een uitgebreide collectie rubberboten, ribs en opblaasboten. Verkrijgbaar in verschillende merken, types, maten en prijzen. Heeft u ervaring met een rubberboot en wilt u overstappen naar en rib of consoleboot dan is dit bij Sanden Watersport, de rubberboten specialist natuurlijk ook gewoon mogelijk. Wat is nu eigenlijk het tussen een rubberboot en een rib? Wij vertellen u er graag alles over! Een rubberboot heeft een zachte bodem, niet te verwarren met de vloer want dit kan gewoon van een verhard materiaal zijn zoals, aluminium, kunststof of hout. Beide bootsoorten hebben een opblaasbare tube, maar een rib boot heeft als enige een verharde romp. Hierdoor snijdt een rib boot mooi door het water en beschikt het over betere vaareigenschappen dan een standaard rubberboot. Van de zijkant lijken deze bootsoorten dus veel op elkaar, maar er is wel degelijk een groot verschil. Kortom, wilt u een rubberboot kopen bij de rubberboten specialist? Schroom dan niet en neem direct contact op! We assisteren u graag bij het kopen van de boot van uw dromen!

Een rubberboten specialist voorziet u van een top service!

Van der Sanden Watersport, de rubberboten specialist, beschikt over een van de grootste voorraad van rubberboten en opblaasbare boten in Nederland. In onze showroom vindt u naast rubberboten ook consoleboten van onder meer Nordkapp, Brig, Grand, Zar en Gala. Deze boten vindt u zowel nieuw als occasions. In onze speciaalzaak in Veldhoven is altijd een specialist aanwezig die u kan informeren en van advies kan voorzien. Niet alleen verkopen wij boten, maar bij ons vindt u bij ons ook een zeer voorraad in watersport accessoires en buitenboordmotoren. Ook hebben wij diverse grote loodsen waar wij uw boot kunnen stallen. Zo blijft uw boot ook in de winter optimaal onderhouden en is hij sneller klaar voor het nieuwe seizoen. Wilt u gebruik maken van onze uitgebreide kennis, ervaringen en overall service? Wij informeren en adviseren u graag! Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd contact opnemen. Komt u liever langs in onze watersport speciaalzaak te Veldhoven? We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

Geef een reactie