Brig Rubberboten

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

Brig rubberboten kopen doet u bij Sanden Watersport!

Brig rubberboten, gemaakt met Russische precisie

Op zoek naar Brig rubberboten? Sanden Watersport heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van diverse rubberboten waaronder ook Brig rubberboten. Het merk Brig staat er om bekend dat de rubberboten worden ontworpen en gebouwd met militaire precisie. Deze boten worden stuk voor stuk ontworpen en handgemaakt door een team van hoogopgeleide luchtvaartingenieurs die voorheen straaljagers bouwden voor het Sovjet-leger. Na de val van de Sovjet-Unie maakten deze ex-militairen de overstap naar het fabriceren van pleziervaartuigen, waarbij ze gebruik maken van dezelfde geavanceerde technologieën.Wilt u een Brig rubberboot kopen?

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van Brig Rubberboten? Een rubberboot is een type lichtgewicht boot waarbij de zijkanten gevuld worden met lucht. Het grote voordeel van dit type boot is dat deze heel klein op te bergen is. Er zijn verschillende punten waar u rekening mee moet houden bij het aanschaffen van Brig rubberboten. Het is belangrijk voordat u een boot aanschaft dat u rekening houd met waar u het voor wilt gebruiken. Hierdoor kunt u al van te voren bepalen aan welk formaat u zit te denken. Een rubberboot vaart heel fijn zowel in combinatie met een benzinemotor als met een electromotor. Met ons ruime assortiment nieuwe en gebruikte Brig rubberboten kunt u altijd een Brig rubberboot kopen die bij u past. Tevens hebben wij altijd rechtstreeks contact met de leverancier. Hierdoor kunnen wij goede service bieden. U kunt ook bij ons langskomen in onze ruime showroom in Veldhoven.Service

Naast dat we een showroom hebben waar u het materiaal van de Brig rubberboten kunt zien en ervaren. Hebben wij ook een eigen werkplaats waar wij alleen maar met ervaren en gediplomeerde monteurs werken. Hier zetten wij eigenhandig de boten in elkaar, onderhouden en voeren we reparaties uit. We zijn gevestigd in Veldhoven maar actief voor klanten uit heel Nederland. Dus of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Heeze, Mierlo, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Nuenen, Amsterdam, Den Haag, Zeeland, Friesland of Groningen komt. We assisteren u graag bij het kopen van uw droomboot!