Toont alle 2 resultaten

Uitverkocht
29.500,00

Pre-order

Scherpe prijs
Uitverkocht
16.645,00

Pre-order


Een Corsiva Tender kopen? Kom bij ons langs!

Als de meest complete watersport speciaalzaak uit de regio Zuidoost-Brabant hebben wij ook boten van het topmerk Corsiva in huis. Van der Sanden Watersport is een authentiek familiebedrijf gevestigd in Veldhoven en staat al meer dan 40 jaar klaar voor watersportliefhebbers in heel Nederland. Wilt u een Corsiva sloep kopen? Dan kunt u bij ons rekenen op scherpe prijzen en een betrouwbaar en persoonlijk advies. Bovendien bieden wij, naast een prachtige webshop en showroom, met onze eigen werkplaats ook de mogelijkheid voor een geweldige service op gebied onderhoud en stalling van uw Corsiva boot!

In kwaliteit kunt u de sloepen en tenders van Corsiva niet onderscheiden. Waar het woord sloep vaak wordt gebruikt voor modellen waarmee u een relaxt middagje gaat varen, wordt een Corsiva tender gezien als krachtpatser die kan worden uitgerust met een flinke motor voor hoge snelheid op het water. Beide termen worden tevens in combinatie gebruikt, waardoor men spreekt van Corsiva tender sloepen. Ook wij maken liever geen onderscheid want, waar uw voorkeur ook naar uit gaat, met de Corsiva modellen van Sanden Watersport vaart u met de beste kwaliteit gegarandeerd in stijl!

Lees meer

Waarom een Corsiva sloep kopen?

Corsiva boten staan bekend om hun geweldige kwaliteit en stijlvolle design. Ontwikkeld met hoogwaardige technologieën, waarbij tevens gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Corsiva Tenders en sloepen hebben een uitstekend en zeer stabiel drijfvermogen, zijn voorzien van een exclusief uiterlijk en worden dankzij innovatieve oplossingen altijd zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Niet voor niets dat Corsiva een van de meest populaire merken voor recreatieboten is op onze prachtige Nederlandse binnenwateren.

Laat u adviseren over Corsiva sloepen!

Wilt u meer weten over het merk Corsiva of een eerlijk en betrouwbaar advies over welk model en type motor bij u past? Van der Sanden Watersport is uw Corsiva dealer voor een advies en aanbod op maat! Bovendien leest u in onze blogs ook meer specifieke informatie over verschillende Corsiva Tender modellen. Droomt u van een onbezorgd heerlijk middagje varen? Dan doen wij er alles aan die droom te laten uitkomen. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en horen graag alles over al uw wensen. Samen met u bekijken ze dan alle mogelijkheden voor het samenstellen van uw eigen Corsiva Tender. Kijk rustig rond op onze webshop, kom eens langs in onze ruime showroom of neem contact met ons op voor een advies op maat!