Zorgeloos een Gala Viking V650 boot kopen!

U wilt een Gala Viking V650 boot kopen? Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn Sanden Watersport, de watersport specialist van Nederland! Zelf zijn wij gevestigd in Veldhoven met een eigen showroom. Deze showroom beschikt over een ruim assortiment aan watersportartikelen en heeft een oppervlakte van ruim 750 m². Vele mooie boten staan er op u te wachten van verschillende kwaliteit merken. Zo kunt u bij ons ook de Gala Viking V650 boot bewonderen.

De Gala Viking V650 is een boot van het kwaliteitsmerk Gala. Dit Canadese merk is opgericht in 2015. Ondanks dat ze nog maar pas om de hoek komen kijken in de wereld van de watersport, hebben ze in een korte periode een plaats weten te bemachtigen tussen andere hooggekwalificeerde bootmerken. Een uitzonderlijke prestatie! De Gala Viking V650 boot is zeer geschikt voor open zee-omstandigheden met hoge golven dit heeft de boot o.a. te danken aan een prachtig vormgegeven aluminium romp.

Wat kunt u verwachten van de Gala Viking V650?

De Gala Viking V650 is het eerste model uit de nieuwe lijn van Gala. De Gala Viking V650 valt onder de categorie ribs. Dit kenmerkt zich door de verharde bodem en is daarom zeer stevig en stabiel. De Gala Viking V650 is het perfecte voorbeeld van een goede combinatie tussen veel leef- en opbergruimte, De Gala Viking V650 boot heeft een mooi design, waarbij vooral rekening is gehouden met snelheid en wendbaarheid. De Gala Viking V650 biedt ongekende vaareigenschappen waar u een prachtige tijd op het water mee beleeft! Op de boot is een ruime cockpit aanwezig met comfortabele zitplaatsen. Dus terwijl u de boot bestuurd kunt u ontspannen en genieten van het uitzicht. De prestaties en de geweldige functies van deze boot maken het tot een onverslaanbaar model!

Hieronder een overzicht van de specificaties:

 • Het bouwjaar is 2018;
 • De lengte van de boot is 650 cm;
 • De breedte van de boot is 250 cm;
 • Bruikbare binnen lengte 540 cm;
 • Bruikbare binnen breedte 130 cm;
 • Diameter van de drijvers 60 cm;
 • Maximaal aantal passagiers 11;
 • Gewicht van de Gala Viking V650 is 450 kg;
 • Geadviseerd vermogen 150 pk;
 • Maximaal vermogen 175 pk;
 • Maximaal te installeren motorgewicht 300 kg.

Snel en veilig, dat is de Gala Viking V650!

De Gala Viking V650 beschikt over een groot aantal standaard kenmerken. Allereerst heeft hij een diepe “V” romp gemaakt van aluminium. Dit is een zeer sterk en corrosie bestendig materiaal. Ook heeft aluminium als voordelige eigenschap dat het zeer licht is maar wel extreem stevig. De aluminium romp is voorzien van een poedercoating. Dit beschermd het materiaal tegen invloeden van buitenaf, denk hierbij aan: water, wind en het hardnekkigste zout. De Gala Viking V650 boot is o.a. voorzien van een boegkast, kiel bescherming, handgrepen en een spat bescherming. Ook zijn er peddels aanwezig en in geval van calamiteiten is er een reparatieset en handleiding aan boort. Kortom de Gala Viking V650 is een boot die voorzien is van veel veiligheidsvoorzieningen en door de “V” romp zeer snel door het water! Bent u een waterliefhebber? Dan is de Gala Viking V650 zeer geschikt voor u!

Uitvoeringen van de Gala Viking V650!

 • Gala Viking V650 boot;
 • Gala Viking V650F boot. Deze boot beschikt over meer rangeerruimte dan de Gala Viking V650. Dit is speciaal ontworpen voor de vissport.

Al uw favoriete boten online te koop!

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een rubber– of rib boot? Wij helpen u graag verder! In het mooie Veldhoven naast gelegen van Eindhoven vindt u onze showroom met een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte, rubber- en polyester boten. Wij zijn een bedrijf dat al ruim 35 jaar elke klant weer met plezier het water opstuurt en laat genieten van een mooie tijd op het water! In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis opgebouwd in de watersport. In onze watersportspeciaalzaak verkopen wij diverse kwaliteit bootmerken, denk o.a. aan Nordkapp, Brig, Grand, Zar en Gala. Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende merken en eventuele combinaties met diverse buitenboordmotoren. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

Geef een antwoord