Nimarine MX 500 is de veelzijdige RIB van Suzuki

Bent u op zoek naar een rubberboot van Suzuki? Nimarine MX 500 is de veelzijdige RIB van Suzuki. Sanden Watersport biedt een breed scala rubberboten van het merk Suzuki aan. Naast het assortiment aan buitenboordmotoren levert Suzuki ook diverse rubberboten. Suzuki kent twee A-merken rubberboten; Suzumar en Nimarine. Suzumar rubberboten worden uitsluitend verkocht in combinatie met een Suzuki buitenboordmotor. Terwijl Nimarine rubberboten ook separaat verkocht worden. Deze snelle, stabiele RIB’s zijn standaard zeer compleet uitgerust. Fijn in gebruik en duurzaam van kwaliteit. De Nimarine RIB’s hebben een lichtgewicht aluminium bodem dat zorgt voor een hoge stevigheid en lange levensduur. Ook is er voor de Nimarine rubberboten een uitgebreide accessoirelijn beschikbaar. Kies voor slimme opbergmogelijkheden, nog comfortabelere zittingen en andere accessoires die uw dag op het water nóg plezieriger maken. Van der Sanden Watersport denkt graag met u mee zodat uw Nimarine perfect aansluit op uw wensen.

Nimarine MX 500 RIB is één van de beste verkochte RIB boten uit de Nimarine assortiment.

U heeft interesse in een RIB boot met een maximale prijs/kwaliteit verhouding? Kies voor de Nimarine MX 500 RIB. Deze RIB boot biedt zeer veel stabiliteit en drijfvermogen. Dit komt door de speciale vorm en de robuuste rompconstructie. Wat de duurzaamheid vergroot van deze Nimarine MX 500 RIB zijn de hoogwaardige hypalon tubes. Het gebruikte materiaal is steviger dan PVC en ook nog beter bestand tegen UV-licht. Met een afmeting van 5,0 m x 2,25 m en een draagvermogen van maar liefst 1.200 kg biedt de Nimarine MX 500 RIB plaats voor negen volwassenen. Gebruik hem bij het watersporten, in het weekend met vrienden of als tender voor je luxe boot.

Nimarine MX 500 RIB voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Interesse in een rubberboot? Naast de stabiliteit en het drijfvermogen vindt Nimarine de veiligheid van hun boten ook erg belangrijk. Zo worden de RIB’s uitvoerig onder zeer zware omstandigheden getest en voldoen de boten aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo ook bij de Nimarine MX 500 RIB boot. Deze RIB boot beschikt namelijk over vijf individuele drijvers. Mocht u een lekkage hebben aan één van de tubes zal deze altijd een goed bestuurbare en veilige RIB boot blijven. Daarnaast is deze RIB ook uitgerust met drie stevige handvatten en vier houvast grepen voor de passagiers. U krijgt 2 jaar volledige fabrieksgarantie op alle Nimarine MX RIB boten.

Specificaties van de Nimarine MX 500:

 • Lengte is 5 m;
 • Breedte is 2,25 m;
 • Maximaal aantal passagiers: 9;
 • Gewicht: 258 kg;
 • Maximaal vermogen: 100 pk buitenboordmotor;
 • Diameter tube: 53 cm;
 • Luchtkamers: 5;
 • Materiaal tube: Hypalon

Standaard uitgerust:

 • Anti-slip bodem;
 • Extra verstevigde spiegel;
 • Roestvrijstalen davitsogen en stevige handgrepen;
 • Stuurconsole;
 • Voetpomp;
 • Manometer;
 • Reparatiekit;

Bent u geïnteresseerd in de diensten van ons bedrijf?

Kom naar van der Sanden Watersport! Wij kunnen u namelijk veel meer vertellen over de Nimarine MX 500 of andere modellen van Suzuki? De specialisten van Sanden Watersport helpen u graag verder! Wij hebben een ruim assortiment aan merken in ons assortiment zoals BrigZarGalaQuicksilverZodiac of Nordkapp. Naast ons ruime assortiment beschikken wij over de kennis en ervaring om u een passend advies te geven voor de aankoop van een boot. U kunt naast de aankoop van uw boot ook bij ons terecht voor onderhoud, winterstalling, reparatie en advies. Wij bedienen klanten door heel Nederland, dus het maakt niet uit of u nu uit Eindhoven, Tilburg, Mierlo, Heeze, Valkenswaard, Den Bosch, Weert, Helmond, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Zeeland, Amsterdam, Friesland of helemaal uit Groningen komt. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 040-253 90 63 of info@sandenwatersport.nl.

Naar website

Geef een antwoord