Nordkapp Enduro 805 is een krachtpatser op het water!

Is de Nordkapp Enduro 805 geschikt voor u? Wij van Sanden Waterport vertellen u graag meer over dit speciale model. Deze boot is ontwikkeld door het merk Nordkapp, zij hebben de visie dat iedere eigenaar van een Nordkapp trots moet zijn op haar boot. Dit zorgt er voor dat het professionele team van Nordkapp erg vooruitstrevend is. En altijd gaan voor comfort, snelheid en zekerheid!

Omdat de firma Nordkapp een succesvol bedrijf is geeft dit hun de mogelijkheden om te investeren in nog betere producten, materialen en vooral tijd. Zo blijven ze innoveren en boten bedenken die vernieuwend zijn. Zo blijft een Norkapp boot ook voor de toekomst een zekere investering en erg gewild bij watersportliefhebbers. Zo stonden de mensen van Norkapp de afgelopen jaren ook niet stil. Dit blijk wel uit de de prijzen die ze gewonnen hebben voor verschillende modellen op het gebied van kwaliteit en design. Zo werden ze o.a. genomineerd voor European Powerboat of the Year in de categorie onder de 25 meter. Een prijs die de kwaliteit van Nordkapp boten onderstreept.

De Nordkapp Enduro 805 is pure snelheid!

De Nordkapp Enduro 805 is van alle markten thuis! Dus of u op rustig binnenwater wilt gaan dobberen of juist ruig wilt racen over open water met een topsnelheid. Met deze boot is dit allemaal mogelijk! Het is echt een boot die geschikt is voor het hele gezin! Van kleine uitstapjes tot aan uren vissen en van racen tot aan watersporten. Hij is geschikt voor iedereen! De romp van deze boot is dusdanig gemaakt dat u er zeer hoge snelheden mee kunt varen en ruige uitdagingen mee kunt aan gaan. Kortom zeer zeewaardig. Doordat deze boot ontworpen is met een grote kuip en veel leefruimte is hij breed inzetbaar! Als u bijvoorbeeld wilt gaan vissen is het noodzakelijk dat u genoeg bewegingsvrijheid heeft en ruim voldoende opbergruimte. Dit is zeker het geval bij de Nordkapp Enduro 805. Deze boot heeft een ruime cabine met mogelijkheden om 2 slaapplaatsen te creëren. Maar ook kunt u een keuze maken tussen een standaard draagbaar toilet of elektrische met septische tank. Dus wilt u een Nordkapp Enduro 805 boot kopen? Kom vandaag nog naar Sanden Watersport voor de ultieme blikvanger.

Specificaties van de Nordkapp Enduro 805:

  • De lengte van de boot is 805 cm;
  • De breedte van de boot is 250 cm;
  • Maximaal aantal passagiers 6;
  • Gewicht met motor 1650 kg;
  • Geadviseerd vermogen 1 x 300 – 2 x 200 pk;
  • Brandstoftank 275 liter.

De Nordkapp Enduro 805 is standaard voorzien van vele extra’s!

Wilt u een Nordkapp Enduro 805 kopen? Kom dan naar onze showroom in Veldhoven. Hier kunt u de boot komen bekijken en beleven. Als u kiest voor de Nordkapp Enduro 805 krijgt u een zeer uitgebreide boot met veel inbegrepen extra’s. Zo is hij voorzien van een boeghaak, hydraulische besturing, elektrische lenspomp en ook zelfs een handmatige lenspomp. Ook beschikt de boot over een kompas! Zo heeft u deze altijd binnen handbereik. Aan de achterkant van de boot vind u een zwemplatform met douche en zwemladder! Zo kunt u gaan zwemmen en weer makkelijk en comfortabel de boot betreden. Verder is de boot voorzien van complete kussenset, waterskipaal, 12V aansluiting, tafel, dekzeil, cover voor achterste bank, regencovers voor stoelen en waterproef zonnebedkussenovertrekken. Kortom wilt u een Nordkapp Enduro 805 boot kopen? Dan bent u gegarandeerd van luxe, gemak en kracht!

Wilt u een Nordkapp Enduro 805 boot kopen?

Wilt u een Nordkapp Enduro 805 boot kopen? Neem dan vandaag nog contact op met Sanden Watersport! Wij zijn al meer als 35 jaar niet meer weg te denken uit de prachtige wereld van de watersport. In Veldhoven vind u onze prachtige showroom. Maar steeds vaker merken wij dat klanten uit heel Nederland ons weten te vinden. Door onze vele jaren ervaring zijn wij inmiddels specialist geworden in de watersport en kunnen wij u dus volledig begeleiden bij de aanschaf van een pleziervaartuig. Naast de prachtige boten van Nordkapp hebben wij ook andere hooggekwalificeerde boot merken van o.a.; Brig, ZodiacZarZar miniNimarineSuzumarHonwaveGrand ribsGala en meer. Ook hebben we diverse watersport accessoires en buitenboordmotoren. Wij geven u graag deskundig advies en informeren u met liefde en plezier naar alle mogelijkheden voor uw boot. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen of kom langs in onze watersport speciaalzaak. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl.

Naar website

Geef een reactie