Voor iedereen een passende buitenboordmotor!

Een buitenboordmotor bij Sanden Watersport!

Zoekt u een buitenboordmotor? Als watersportspeciaalzaak kunnen we u een passend advies geven bij uw aankoop. In Veldhoven beschikken wij over een ruim assortiment en hebben wij dus voor iedereen een passende buitenboordmotor in elke prijsklasse.

In onze showroom bent u van harte welkom om ons ruime aanbod te bekijken. Onze specialisten kunnen u gedegen advies geven bij de keuze. Wij hebben zowel gebruikte als nieuwe buitenboordmotoren op voorraad. Wij van Sanden Watersport helpen u graag verder!

Wat is een buitenboordmotor?

Een buitenboordmotor is motor die aan de achterzijden van de boot bevestig wordt. Zij hebben als doel de boot voort te duwen. Meestal hebben buitenboordmotoren nog een ander doel. Dat is als roer.

De voordelen van een buitenboordmotor!

Buitenboordmotoren hebben een aantal voordelen. Naast dat het meestal als roer gebruikt wordt kan hij ook omhoog geklapt worden. Deze functie kan zeer handig zijn voor als deze verstopt komt te zitten met bijvoorbeeld touw, wier of andere waterplanten. Ook kan het noodzakelijk zijn uw buitenboordmotor omhoog te klappen als u in ondiep water terecht komt of bij het aanmeren. Een buitenboordmotor hangt in het water. Hierdoor is het koelsysteem veel eenvoudiger dan dat van automotoren.

Wij hebben een breed assortiment en een ruime voorraad. Zo is er altijd een model dat volledig bij u wensen aansluit. Sanden Watersport is dé officiële dealer van dé beste merken buitenboordmotoren. In onze watersport speciaalzaak kunt u veel verschillende topmerken vinden en kunt u kiezen uit verschillende hoeveelheden PK’s. Diverse merken die wij o.a. voeren zijn; Evinrude E-Tec, Honda, Mariner, Mercury, Nimarine, Suzuki, Tohatsu en Yamaha. Zo heeft u voor een kleine lichte boot veel minder PK’s nodig dan voor grote zwaardere boten. Voor meer informatie over de verschillende modellen en overige onderdelen, kunt u altijd contact met ons op nemen!

Al uw favoriete watersport artikelen online te koop!

U bent geïnteresseerd in de aanschaf van een rubberboot of pleziervaartuig? Kijk snel op onze website met een uitgebreid assortiment aan boten. Hier vindt u boten in alle soorten en maten en van verschillende hooggekwalificeerde bootmerken. Ook hebben we diverse watersport accessoires. Wij informeren en adviseren u deskundig over de producten voor uw motorboot. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of kom langs in onze watersport speciaalzaak. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

Geef een reactie