De watersportwinkel van der Sanden Watersport!

Van der Sanden Watersport is het ideale adres voor al uw watersportartikelen. In Veldhoven hebben een watersportwinkel waar wij al meer als 35 jaar onze ervaringen delen met waterliefhebbers. In al deze jaren hebben wij onze kennis en klantenkring flink uitgebreid. Zo zijn wij inmiddels een specialist geworden in de watersport met als expertise nieuwe en tweedehands motorboten.

Een watersportwinkel voor jong en oud!

In onze watersportwinkel hebben we een showroom met een zeer ruim assortiment plezierboten. Denk o.a. aan rubberboten, rib’s, consoleboten en speedboten. Ook hebben we een ruim assortiment watersportartikelen zoals; watersportkleding, bootaccessoires, buitenboordmotoren en nog veel meer.

In onze watersportwinkel hebben we een compleet assortiment.

Niets is fijner dan een dagje genieten op het water. Gaat u voor een relax dagje varen in de natuur. Of heeft u liever een sportief dagje watersporten? Het wordt steeds populairder om op een wakeboard of op waterski’s te staan, terwijl u wordt voortgetrokken door een boot. Als u deze watersporten wilt uitoefenen zijn de juiste materialen van groot belang. Deze vindt u allemaal in onze watersportwinkel in Veldhoven! Zelfs voor verschillende hooggekwalificeerde bootmerken kunt u bij ons terecht. Hierbij moet u o.a. denken aan merken zoals; Brig, ZodiacZarZar miniNimarineSuzumarHonwaveGrand ribsGala en meer.

In onze watersportwinkel ervaart u de service waar u naar verlangt!

U bent geïnteresseerd in de aanschaf van een rubberboot of pleziervaartuig? Kijk snel op onze website met een uitgebreid assortiment aan boten. Hier vindt u boten in alle soorten en maten en van verschillende hooggekwalificeerde bootmerken. Ook hebben we diverse watersport accessoires en buitenboordmotoren. Wij informeren en adviseren u deskundig bij het maken van uw keuze. Dus mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen of kom langs in onze watersportwinkel. We zijn bereikbaar via info@sandenwatersport.nl of bel naar T: 040 – 253 90 63.

Naar website

Geef een reactie