Sanden Watersport is de ZAR Importeur van Nederland!

Bent u op zoek naar een ZAR Formenti en wilt u deze bij een officiële importeur aanschaffen? Wij van Sanden Watersport zijn officieel importeur van het merk ZAR en helpen u graag met het kiezen van een model. Of u een boot zoekt voor een weekend op het water, waterskiën of voor tijdens uw vakantie, een ZAR is altijd de beste keuze. ZAR heeft niet alleen de beste vaareigenschappen, maar ook de beste binnenruimte en waterligging. Met een ZAR bent u gegarandeerd van jarenlang comfortabel vaarplezier. Alle boten van het merk Zar Formenti staan hoog aangeschreven. Zowel in kwaliteit als in design. Zo worden alle boten met de hand gebouwd en wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit. Alle ribs van het merk ZAR hebben een uniek ontwerp zodat ze als het ware over het water glijden. Een ZAR boot kopen? Wij nemen je graag eens aan boord en laten je zo de meerwaarde van een ZAR boot ervaren. Wij zijn als ZAR importeur dé partij voor het merk ZAR Formenti in Nederland.

Wat zijn de eigenschappen van een ZAR boot?

ZAR Formenti bouwt al sinds 1979 hoogwaardige opblaasboten met polyester bodem. ZAR is vooral bekend geworden door een revolutie teweeg te brengen in het ontwerpen van een RIB boot. Nooit eerder was zoveel binnenruimte en romplengte in een opblaasboot toegepast. Dit in combinatie met het spectaculaire design en het elegante lijnenspel dat iedere ZAR boot zo herkenbaar maakt, zorgde voor een kentering in de bouw van RIB boten. Alle boten van ZAR Formenti zijn met de hand gebouwd en van hoogstaande kwaliteit. Uiteraard wordt er alleen gewerkt met de meest duurzame materialen. Zo gaan deze boten decennia’s mee en blijft de restwaarde hoog. Verder staat ZAR vooral bekend om hun doordachte ontwerpen die veel leef-, zit- en ligruimte bieden. En van de stabiele, soepele en zekere vaareigenschappen die een ZAR biedt. Als ZAR importeur zijn wij trots op het feit dat we deze prachtboten van dit sterke merk mogen leveren.

Wat is een officiële ZAR importeur?

Als officieel ZAR importeur hebben wij een topmerk in ons assortiment. Wij bieden velen modellen waar u nog jaren gegarandeerd vaarplezier van zal hebben. Doordat wij een officiële importeur en dealer zijn van ZAR Formenti hebben wij rechtstreeks contact met de leverancier. Hiermee zorgen wij voor korte lijntjes en kunnen wij u een betere service bieden. Ook zijn het aantal verkooppunten beperkt in Nederland en heeft u bij ons de meest uitgebreide collectie tot uw beschikking. Verder hebben wij een eigen werkplaats waar wij enkel werken met ervaren en gediplomeerde monteurs. Door alles in eigen beheer uit te voeren durven wij u te garanderen van optimale kwaliteit op verkoop, service en onderhoud.

Welke ZAR gaat u kiezen?

Wij bieden een groot assortiment aan ZAR boten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ZAR Mini RIB. Deze lijn heeft twee versies; de RIB LITE en de RIB DL met een boeg opberging en een dubbele bodem. Door de lichte aluminium romp komt deze rubberboot snel van zijn plek. Door de poedercoating kan de boot zout water en corrosie weerstaan. Mocht u een ZAR Mini te klein vinden, dan zou u kunnen kiezen voor een ZAR ZF. De ZAR ZF is een jachttender die aan vrijwel alle eisen van een jachteigenaar voldoen. Deze boot is vergelijkbaar met grotere maten RIB’s maar een stuk compacter. Als u op zoek bent naar een grotere ZAR RIB zou u kunnen kijken naar de Sport Luxury. Deze boot heeft een opwindend design en slimme oplossingen voor opbergruimte en ergonomische zitplaatsen.

Wilt u een ZAR Formenti kopen?

Wilt u een ZAR Formenti kopen? Laat u dan adviseren door de experts van Sanden Watersport. Wij hebben vrijwel alle modellen van ZAR op voorraad. Naast een ruim assortiment hebben wij ook de kennis en ervaring om u te voorzien van een passend advies bij de aankoop van een boot. En u kunt bij ons ook terecht voor de winterstalling van uw boot. Behalve ons ruime assortiment in ZAR Formenti beschikken wij ook over boten van Quicksilver, Brig, Gala, Nordkapp, Grand en Zodiac. Bij Sanden Watersport kunt u terecht voor al uw bootbenodigdheden. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op. Wij zijn te bereiken op 040 – 253 90 63 of info@sandenwatersport.nl. Of kom langs bij onze watersport speciaalzaak in Veldhoven.

Naar website

Geef een reactie